Ostalo

Justin Bieber uhvaćen kako puši 'travu'?

Reper Lil Twist, koji je vozio Ferrari na dan pogibije nesretnog fotografa, na zabavi je motao nešto 'nalik cigaretama' i nudio ostalima, tvrde očevici.

RTL
05.01.2013 16:00

Dva dana nakon što je 29-godišnji paparazzo Chris Guerra poginuo pokušavajući uslikati Ferrari Justina Biebera , mladi je pjevač bio na privatnom tulumu u Newport Beachu gdje je uhvaćen kako puši "sumnjivi smotuljak".

Reper Lil Twist, koji je vozio Ferrari na dan pogibije nesretnog fotografa, na zabavi je motao nešto "nalik cigaretama" i nudio ostalima, tvrde očevici.

Fotografije je objavio američki portal TMZ , koji piše kako je upravo Guerra tvrdio da je na dan kad je poginuo vidio Biebera kako u automobilu puši marihuanu.

Bieber je priopćenjem obitelji stradalog fotografa izrazio sućut, ali i zatražio da se nešto promijeni. "Nakon ove nesreće trebalo bi donijeti zakon kojim se jamči sigurnost života slavnih osoba, policajaca, nedužnih prolaznika i fotografa", rekao je pjevač. Njegov glasnogovornik odbio je komentirati objavljene fotografije.