Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Jesu li zato požurili?

Justin i Hailey sasvim iskreno: Priznali da su se suzdržavali od seksa sve do braka

Novopečeni supružnici otkrili su detalje intimnog života za Vogue, a priznali su i da je seksualno iskustvo jedan od razloga zašto su brzo ušli u brak

Image
Foto: www. profimedia.hr
Tabloid.hr/ 7.2.2019. u 14:28
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hailey Baldwin i Justin Bieber nikoga nisu ostavili ravnodušnim iznenadnim vjenčanjem u rujnu. No, čini se da je njihova odluka ipak promišljena jer su za Vogue otkrili mnoge detalje o svojoj vezi - između ostalih i one o seksualnom životu. 

Novopečeni supružnici ispričali su za modni časopis da su se suzdržavali od seksa sve dok se nisu vjenčali. Par je iskreno otkrio da je apstinencija jedna od najboljih odluka koje su donijeli. 

Za celibat prije braka odgovoran je najviše, čini se, Justin jer i sam tvrdi da su ga religiozna vjerovanja navela na to da se suzdrži jer je nekada imao 'ozbiljan problem sa seksom.' Otkrio je da je apstinirao više od godinu dana pa čak i djelomično u vezi sa Selenom Gomez. 

"Bog nas ne traži da se ne seksamo zato što je strog ili tako nešto. On nas jednostavno želi zaštititi od boli", ispričao je pop pjevač. 

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
www.profimedia.hr

Foto: www.profimedia.hr

"Mislim da seks može uzrokovati veliku bol. Ponekad ljudi spavaju s nekim samo zato što se ne osjećaju dobro, nemaju samopouzdanja. To rade i muškarci i žene. Htio sam se ponovno posvetiti Bogu jer sam osjetio da je to bolje za moju dušu. Vjerujem da me Bog blagoslovio s Hailey. Nagrađeni ste za svoje dobro ponašanje", nadodao je. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Justin je čak priznao i da je želja za seksom ujedno i veliki razlog zašto su se brzo vjenčali, ali nije jedini. Priznao je da, kada je sreo Hailey, samo pomislio:" Wow, ovo sam tražio cijelo vrijeme!"

Pop senzacija, ipak, naglašava da je religija za njega dublja od samog odlaska u crkvu: "Postanem osjetljiv kada se spomene vjera jer znam da je to bolna točka za mnoge ljude. Ne želim da se o meni misli kao o nekome tko se zalaže za nepravdu koju je vjera učinila."

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
tražio isključivo hrvatska piva

Ekskluzivno saznajemo zašto je Brad Pitt jučer posjetio Šibenik: glumac će uložiti u našu obalu i graditi luksuzne vile

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba