Play ponuda
Play ponuda
neodoljiv ženama

Justin 'Macho' Theroux nakon rastave mijenja žene k'o čarape

Glumac Justin Theroux ne troši svoje dragocjeno vrijeme. Nakon rastave ide 's cvijeta na cvijet' i očito mu to sasvim odgovara.

Image
Foto: WENN Images
Tabloid.hr/ 1.6.2018. u 10:20
Play ponuda

Nakon što se prije samo tri mjeseca rastao od glumice Jennifer Aninston nakon dvije godine braka, zvjezda "Iron Mana" Justin Theroux opet se vraća u igru. 

Image
Foto: WENN Images
Image
WENN Images

(FOTO: WENN Images)

Najprije su ga povezivali s gotovo dvadeset godina mlađom pjevačicom Selenom Gomez koju je upoznao preko zajedničkog menadžera pa s glumicom Aubrey Plazom, a onda i sa modelom Petrom Collins. No, očito ni s jednom nije pronašao ono što je tražio. 

Sada se već šuška o novoj romansi s kolegicom Emmom Stone u čijem se društvu sunčao u južnoj Francuskoj zajedno sa zvijezdom "Spidermana" Laurom Harrier, glumicom Siennom Miller i novinarom Derekom Blasbergom gdje će zajedno posjetiti Louis Vuitton modnu reviju. 

Nagađanja o novoj ljubavi su krenula kada su Justin i Emma zajedno napustili ovogodišnju Met Galu, a od tada su već više puta viđeni zajedno.

Iako svi dokazi navode da je nova ljubav na pomolu, jedan izvor kaže drugačije: "Justin se druži i trenutno proživljava najbolje životne trenutke. Ležerno 'dejta', ali ništa više od toga".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Samo će vrijeme pokazati što je od ovoga istina, no zaista bi bili sladak par. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bizarno

Avril Lavigne napokon se ovrnula na teoriju zavjere koja tvrdi da je umrla

Play ponuda

Više s weba