Play ponuda
Play ponuda
Krv nije voda

Kad djeca krenu roditeljskim stopama...

U glumačkom je svijetu posve uobičajeno da se djeca velikana s pozornice nastavljaju baviti istim poslom. U glazbi je to, pak, rjeđi slučaj, a mi smo u današnjem izdanju rubrike Top 5 istražili koja su to djeca poznatih estradnjaka odlučila krenuti istim putem.

RTL/ 15.9.2013. u 18:30
Play ponuda

To što su djeca poznatih -  očito je utjecalo na njihov život. Nisu se svi u djetinjstvu prešetavali po crvenim tepisima, ali su se uz slavne roditelje očito zaljubili u mikrofon. Da krv nije voda - dokazuje TOP PET poznate djece slavnih roditelja

MIRKO I TONY CETINSKI

Tata Mirko je žario i palio prije više od četrdeset godina. Kod kuće je odgajao dvojicu sinova koji nisu odoljeli svjetlima pozornice. Matteo je zasjao u devedesetima, a njegov brat Tony tada je samo počeo sjajnu karijeru kojoj se još ne nazire kraj.

Nakon svih mogućih Tonyjevih glazbenih uspjeha, tata Mirko može biti ponosan.

TONČI I IVAN HULJIĆ

Sve što Tonči Huljić dotakne, pretvori u zlato. Cijeli je niz anonimnih Splićanki pretvorio u estradne zvijezde i doveo na Eurosong. Najplaćeniji hrvatski hitmaker pobrinuo se i za svoga sina.

To što je sinu gurnuo instrument u ruke - očito je bila dobra odluka. Jer, dok se pjevačice magazina mijenjaju kao na traci, sin Ivan već sedam godina vjerno svira kako otac dirigira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

AKI I KRISTIJAN RAHIMOVSKI

Još jedno talentirano dijete nije uspjelo odoljeti očevoj karizmi. Rahimovski junior od oca je naslijedio talent, ali i boju glasa, pa već godinama uporno pokušava nadmašiti oca - legendarnog pjevača Parnog valjka.

I dok je desetljećima Aki punio stadione, Kristijan svoje obožavatelje zasad okuplja u manjim zagrebačkim klubovima.

DINO I ELLA DVORNIK

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

Njoj je slava bila suđena! Ella je ipak odrastala uz neponovljivog Dinu Dvornika. Takvog je genijalca teško nadmašiti, ali jedno je sigurno: uporna djevojka u sebi krije nešto originalno, nešto što imaju samo Dvornikovi.

MATE MIŠO I IVANA KOVAČ

Nije lako biti kći legende. Ruke u zrak diže samo Mišo Kovač. Ivana je pjevala u Magazinu, sada gradi solo karijeru, ali još je uvijek samo - Mišina mala.

Ivana Kovač u trans baca samo u duetu s ocem. I ona pjeva o ljubavi i Dalmaciji, a karijera će joj trajati dok god slijedi dobro utabane staze slavnog tate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
lgbt ikona

Kninjanka Electra Elite: 'Na prostituciju me nagovorio bivši. Baš imam dva oženjena hrvatska nogometaša koja dolaze kod mene'

Play ponuda

Više s weba