Ostalo

Kad djeca krenu roditeljskim stopama

U glumačkom je svijetu posve uobičajeno da se djeca velikana s pozornice nastavljaju baviti istim poslom. U glazbi je to, pak, rjeđi slučaj, a mi smo u današnjem izdanju rubrike Top 5 istražili koja su to djeca poznatih estradnjaka odlučila krenuti istim putem.

RTL
15.09.2013 18:30

To što su djeca poznatih - očito je utjecalo na njihov život. Nisu se svi u djetinjstvu prešetavali po crvenim tepisima, ali su se uz slavne roditelje očito zaljubili u mikrofon. Da krv nije voda - dokazuje TOP PET poznate djece slavnih roditelja

MIRKO I TONY CETINSKI

Tata Mirko je žario i palio prije više od četrdeset godina. Kod kuće je odgajao dvojicu sinova koji nisu odoljeli svjetlima pozornice. Matteo je zasjao u devedesetima, a njegov brat Tony tada je samo počeo sjajnu karijeru kojoj se još ne nazire kraj.

Nakon svih mogućih Tonyjevih glazbenih uspjeha, tata Mirko može biti ponosan.

TONČI I IVAN HULJIĆ

Sve što Tonči Huljić dotakne, pretvori u zlato. Cijeli je niz anonimnih Splićanki pretvorio u estradne zvijezde i doveo na Eurosong. Najplaćeniji hrvatski hitmaker pobrinuo se i za svoga sina.

To što je sinu gurnuo instrument u ruke - očito je bila dobra odluka. Jer, dok se pjevačice magazina mijenjaju kao na traci, sin Ivan već sedam godina vjerno svira kako otac dirigira.

AKI I KRISTIJAN RAHIMOVSKI

Još jedno talentirano dijete nije uspjelo odoljeti očevoj karizmi. Rahimovski junior od oca je naslijedio talent, ali i boju glasa, pa već godinama uporno pokušava nadmašiti oca - legendarnog pjevača Parnog valjka.

I dok je desetljećima Aki punio stadione, Kristijan svoje obožavatelje zasad okuplja u manjim zagrebačkim klubovima.

DINO I ELLA DVORNIK

Njoj je slava bila suđena! Ella je ipak odrastala uz neponovljivog Dinu Dvornika. Takvog je genijalca teško nadmašiti, ali jedno je sigurno: uporna djevojka u sebi krije nešto originalno, nešto što imaju samo Dvornikovi.

MATE MIŠO I IVANA KOVAČ

Nije lako biti kći legende. Ruke u zrak diže samo Mišo Kovač. Ivana je pjevala u Magazinu, sada gradi solo karijeru, ali još je uvijek samo - Mišina mala.

Ivana Kovač u trans baca samo u duetu s ocem. I ona pjeva o ljubavi i Dalmaciji, a karijera će joj trajati dok god slijedi dobro utabane staze slavnog tate.