Ostalo

Kad Monica Bellucci progovori srpski: premijerno prikazan film Emira Kusturice u kojem ona igra glavnu ulogu

Monica Bellucci svoje mjesto pod suncem ima, a novim projektom osobito je u srce dirnula naše istočne susjede. Premijerno je prikazan film Emira Kusturice 'Na mliječnom putu' u kojem seksi Monica govori srpski

Maja Oštro
20.09.2016 18:19

I ptice na grani već znaju za njezinu nestvarnu ljepotu. No nije uvijek sve u lijepom licu, a u njezinu slučaju, ni u glumačkom talentu. Monika Bellucci , naime, ima i dobar sluh za učenje jezika.

Pročitajte još
Godine joj ne mogu ništa: Monica Bellucci bez ijedne krpice na sebi uskočila u bazen i iznova oduševila

Talijanska superzvijezda progovorila je srpski! Nije se preselila kod naših istočnih susjeda, već je glavna zvijezda novog filma Emira Kusturice - Na mliječnom putu.Uz pomoć lektorice, svladala je sve jezične barijere.

Za prikaz nam je potreban tvoj pristanak za umetanje sadržaja s društvenih mreža i trećih pružatelja usluga.

"Veliku zahvalu dugujem Emiru Kusturici, koji mi je dao mogućnost da odigram ovu prekrasnu ulogu. Jako je ženstvena i vidimo razne aspekte te ženstvenosti jer je jako majčinski i zaštitnički posložena. Snažna je, a istodobno jako krhka poput male djevojčice", rekla je Monica.

'Na mliječnom putu' je na nedavno održanom venecijanskom festivalu bio nominiran u kategoriji najboljeg filma, a zaposlena Bellucci ga sada promovira na sve strane. No ističe, i dalje uživa u životnim sitnicama.

"Mislim da su ljubav, pažnja, ljubaznost sve što nam treba da preživimo", tvrdi lijepa glumica.

Film je, srećom, preživio nalet kritičara i zaradio dobre ocjene, a 51-godišnja Monica je, kao da je to i bilo teško - pokupila simpatije naših susjeda. Kada je s Kusturicom bila u posjetu Srbiji, sve je kupila na prvu...

"Našla sam babu, oprala joj kosu nahranila je i onda me pitala 'jesi li ti jela?'", rekla je.

Ruku na srce, tko bi joj i zamjerio da je nešto i zabrljala.