Ostalo

Kad prijatelji postanu ljubavnici: Trenutno najčudniji celebrity par objavio prvu zajedničku fotku

Kourtney Kardashian i Travis Barker prijatelji su već deset godina, no to je sada postala ljubav koju ne skrivaju.

Tabloid.hr
17.02.2021 09:30

Najstarija sestra Kardashian postala je Instagram službena s dečkom Travisom Barkerom .

Kourtney Kardashian potvrdila je ono o čemu se šuška već tjednima. 41-godišnja reality zvijezda ponovno ljubi, a njezin odabranik dobro je poznat javnosti. Riječ je o bubnjaru grupe Blink 182, Travisu Barkeru, s kojim je nedavno viđena na spoju u Los Angelesu. Kourtney i četiri godine stariji Travis čitavo su se vrijeme nježno gledali i držali za ruke, pa nema sumnje da su postali nešto više nakon desetogodišnjeg prijateljstva za koje mnogi nisu znali.

O paru se počelo šuškati sredinom siječnja kada su oboje boravili u kući njezine majke Kris Jenner u Palm Springsu te to objavili na društvenim mrežama.

"Zajedno su u Palm Springsu, a viđaju se mjesec ili dva", rekao je tada nepoznati izvor za People. Kourtney je od prekida dugogodišnje veze sa Scottom Disickom s kojim ima troje djece ljubila uglavnom mlađe muškarce, a najpoznatija veza svakako joj je ona s modelom i bivšim boksačem Younesom Bendjimom s kojim je prekidala pa se mirila, no par je ostao u prijateljskim odnosima. Također, Kourtney i Scott često se mogu vidjeti zajedno zbog djece, a obitelj Kardashian-Jenner ga i dalje smatra djelom obitelji te je na svim obiteljskim okupljanjima. Scott navodno odobrava njezinu novu ljubav te je jako sretan zbog nje.

S druge strane, tetovirani bubnjar iza sebe ima dva propala braka, a iz drugog ima i dvoje djece. S prvom suprugom Melissom Kennedy u braku je proveo svega devet mjeseci. Druga supruga bila mu je glumica i bivša Miss SAD-a Shanna Moakler od 2004. do 2008. godine. Par zajedno ima dvoje djece, sina Landona i kći Alabamu , a Travis je i dalje vrlo blizak s njezinom kćeri iz veze prije. Obitelj je imala i MTV show "Meet the Barkers". Par se više puta rastajao pa mirio, a 2014. godine oboje su uhićeni zbog žestoke svađe u svom domu u Los Angelesu, no optužbe su kasnije odbačene s obje strane. Travis je 2014. godine kratko hodao s pjevačicom Ritom Orom .

No, to je sve iza njih te par uživa u svojoj ljubavi, a Kourtney je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se drže za ruke te se usput pohvalila novom manikurom.

U opis fotografije nije stavila ništa, a zanimljivo, Travis i Kourtney su i dugogodišnji susjedi u Calabasasu. Sad je puno jasnije zašto ona toliko blista u posljednje vrijeme!