Ostalo

Kad već neće Gigi, onda će njezina mama: Yolanda Hadid potvrdila trudnoću, a fanovi već sigurni koji spol...

Gigi i Zayn se nisu oglasili o pričama da čekaju dijete, ali zato je sada sve potvrdila njezina mama

Tabloid.hr
30.04.2020 11:45

I dok cijeli svijet bruji o trudnoći Gigi Hadid , od nje ni glasa o tome. No, kada već neće ona, onda će njezina mama Yolanda Hadid . Naime, mama Hadid je za RTL Boulevard rekla da je šokirana što su pocurile vijesti o trudnoći, ali da je jako uzbuđena da će postati baka.

"Jako sam uzbuđena što ću u rujnu postati baka, pogotovo nakon što sam nedavno izgubila majku . No, ovo je ljepota života. Jedna nas duša napusti, druga dođe u naš život. Jako smo blagoslovljeni", rekla je Yolanda i tako sva šuškanja pretvorila u istinu.

A sada se već i pogađa spol Giginog i Zaynovog djeteta pa su tako fanovipočeli tražiti tragove koji bi ukazivali na moguće odgovore.

Gigi Hadid i Zayn malik

(FOTO: Instagram)

Naime, Gigi je prije nekoliko dana proslavila 25. rođendan , a na partiju je imala ružičaste balone i poklone u ružičastoj"Hello Little One" vrećici, a sve to nagovještava novu curicu u obitelji, bar kako fanovi kažu.

Čini se da manekenka nema namjeru uskoro se oglasiti o novostima u obitelji. Sada je objavila nove fotke s fotošutinga za Vogue iz ožujka kada jojse trudnički trbuščić nije još ni nazirao.

"Jesi li trudna ili nisi?", "Svi smo zumirali trbuh", "Molim te Gigi, čekanje nas ubija. Čekaš li dijete?", samo su neki od komentara fanova na fotku.