Play ponuda
Play ponuda
ima li u tome istine?

Kada on sjedne za klavir, žene zanijeme: šuška se da Maksim Mrvica ima novu ljubav

Kad on sjedne za klavir i zasvira Akord, sve žene u publici utihnu i zaljubljeno slušaju. Klasika u izvedbi Maksima Mrvice doista zvuči jako seksi. Što se događa kad prebire prstima po klaviru, doznajte u prilogu

Play ponuda

Kad on sjedne za klavir, klasika zvuči seksi više no ikad! Zato ćemo reći: blago svakome tko će se naći na otvorenju Lokrumskih večeri 21. srpnja, kada nastupa taj Maksim Mrvica.

"To je moj zadnji, posljednji koncert Adriatic Tour, koji obuhvaća šest gradova, gdje ću predstavljati svoj posljednji album Mezzo e mezzo, dolazim sa svojim britanskim bendom s kojim sam puno svirao u inozemstvu i sad napokon imam priliku s njima predstavljati svoj program i hrvatskoj publici", raduje se Maksim. 

Opće je poznato da Maksim ne opija dušu samo klasikom. Njegova druga glazbena ljubav jest elektronika. 

"Na Ultru neću ići jer imamo neke koncerte, imali smo namjeru ići, ali sam bio na Garden festivalu prošli tjedan nedavno, jer to je blizu mog grada, a ne znam, vjerojatno ću otići na jedan dva još festivala", rekao je Maksim. 

No, kad je o ljubavi riječ, desetogodišnja kći Leeloo stoji na neprikosnovenom prvom mjestu. Dio ljeta provest ce s tatom.

"Hoće naravno, sad sam bio na putu, tako da će ostatak ljeta sigurno provesti sa mnom, i voli ići na kocerte, već je navikla. Naravno, premlada je za klasiku, zna moje kompozicije, što ja sviram, a sluša američki pop, Miley Cirus i takve izvođače, što obično djeca te dobi slušaju", dodao je Maksim. 

Iako izgleda kao da veliki dio slobodnog vremena provodi u teretani, čini se da je ono za klavirom jedino vježbanje kojim se bavi.

"Mišići mi se često ukoče, ove gore tetive, to je najopasnije, pa moram biti jako oprezan da osim sviranja nemam nikakav drugi napor s rukama, ne smijem nositi niti najmanje težine jer se ti mišići dosta istežu, zato dosta i plivam kako bi opustio te mišiće", rekao je. 

Maksim se prije tri godine rastao od dugogodišnje supruge Ane. Po kome njegovi prsti prebiru kada ne sviraju, javnosti nije poznato. Iako se šuška da se u njegovom zivotu pojavila nova žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV PONOS I DIKA

Posjetili smo rodnu grudu Dražena Zečića!

Play ponuda

Više s weba