Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
maštovita ljepotica

Kada se Kelly Brook osvećuje bivšem, onda to izgleda ovako

U svojoj autobiografiji "Close up", Kelly Brook nije napisala niti slova o bivšem Davidu McIntoshu, ali je zato dio knjige posvetila svojim slavnim ranijim ljubavima, Jasonu Stathamu i Dannyju Ciprianiju.

Image
Foto: Instagram
RTL/ 2.10.2014. u 18:26
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanska manekenka Kelly Brook, koja je nedavno prekinula zaruke s Davidom McIntoshem, jer je on postao preblizak sa bivšom djevojkom, pronašla je zanimljiv način da bivšem pokaže kako za njega više nema mjesta u njenom životu.

U svojoj autobiografiji "Close up", manekenka nije napisala niti slova o McIntoshu, ali je zato dio knjige posvetila svojim slavnim ranijim ljubavima, Jasonu Stathamu i Dannyju Ciprianiju.

Izdavači tražili od Kelly da u knjigu uključi i priču o svom nedavnom prekidu, no ona je to odbila.

Iako su mnogi očekivali kako će bujna ljepotica konačno stati pred oltar, od skorašnjeg vjenčanja neće biti ništa. Manekenka je više puta izjavljivala kako je David ljubav njena života, no čini se kako ipak nije bilo tako.

McIntosh se počeo sve češće čuti sa bivšom djevojkom pa je Kelly prekinula njihovu vezu, a autobiografijom je poručila da za Davida nema mjesta ni u njenim uspomenama.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
imaju savršenu formulu

Upoznajte dame sa scene kojima godine ne oduzimaju ljepotu

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba