Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
strašno

Kakav propust! Obiteljski nasilnik u društvu Meghan i Harryja

Kraljevski par stigao je početkom rujna u Veliku Britaniju, a tijekom boravka u tom gradu čuvao ih je osuđeni obiteljski nasilnik

Image
Foto: Profimedia
RTL.hr/ 29.9.2022. u 15:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanski mediji ne praštaju Harryju i Meghan baš ništa. Tako su objavili fotografije snimljene 5. rujna, a na kojima je vidljivo da je prilikom dolaska Meghan i Harryja u Veliku Britaniju kraljevski par čuvao 51-godišnji Pere Daobry. Vozač i tjelohranitelj bio je angažiran da čuva par, no očito ga nisu dobro provjerili. Naime, radi se o bivšem policajcu koji je bio osuđen za gušenje svoje supruge. Ženu su sekunde dijelile od smrti.

Pere je danas glavna tema u medijima, nikome nije jasno kako se dogodio propust da se za osiguranje Meghan Markle i princa Harryja angažirao čovjek s dosjeom. Agresivni bivši policajac suprugu je skoro ugušio u rujnu 2016. godine, nakon što mu je rekla da ga više ne voli. Daobry je zatvorsku kaznu izbjegao samo iz jednog razloga, jer je nazvao policiju i priznao što je napravio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Profimedia

Budući da je Meghan Markle zagovornica ženskih prava te aktivistica u kampanjama protiv nasilja, nikome nije jasno kako se dogodio tako grozan propust i kako je dopušteno da o kraljevskom paru brine obiteljski nasilnik.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
poduža lista

Prije nego što su se probile u Hollywoodu, ove su se zvijezde okušale u porno industriji

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba