Ostalo

Kako bi J.Lo izgledala kao muškarac, a zaručnik Alex Rodriguez kao žena: Uvukao se u njezinu pripijenu...

I kada mislite da ste vidjeli sve, onda dođe ovaj video. Njih svoje su zaista preslatki zajedno

Tabloid.hr
10.03.2020 13:10

Posljednjih nekoliko mjeseci nevjerojatno je popularna nova društvena mreža pod nazivom " Tik Tok " na kojoj korisnici objavljuju videozapise u pozadini kojih sviraju već zadane melodije i teme.

I pjevačica Jennifer Lopez je postala dio nove zajednice, a već je na njoj skupila 3.1 milijuna fanova. S obzirom na to da je trenutno na Tik Toku popularan " Switch " izazov u kojem dvoje ljudi zamjene ulogu kada u pozadinskoj pjesmi Drake izgovoristih "Look, I justflipped the switch", i J.Lo ga je odlučila objaviti.

No, vjerujemo da ni ona sama nije očekivala da će tim videom srušiti internet. Naime, ona je plesala pred ogledalom u bijeloj uskoj haljinici, dok je njezin zaručnik Alex Rodriguez stajao do nje u njegovom klasičnom izdanju - košulji i sakou.

No, onda je došao trenutak za zamjenu i on je zaista obukao njezinu usku haljinu, stavio pojas oko struka i naušnice na uši. Da, dobro ste pročitali.

Video je i on objavio na svom Instagramu , a u komentarima su se javili brojni slavni koji su bili oduševljeni videom. Čak i mi moramo priznati -svaka čast.