Ostalo

Kako bi osvojene milijune potrošile naše ljepotice?

Večeras svakako gledajte Eurojackpot koji, uz to što je dobitak nedavno sletio u Zagreb, slavi svoju prvu godišnjicu emitiranja u Hrvatskoj! Na što biste vi potrošili milijune da ih večeras osvojite?

RTL
21.02.2014 18:14

Punih godinu dana Hrvati okušavaju svoju sreću na međunarodnoj razini. Četrnaest zemalja i gotovo 500 milijuna stanovnika svakog je petka ispred malih ekrana u iščekivanju - možda je baš njihov listić Eurojackpota onaj dobitni!

"Prije točno godinu dana pridružili smo se europskoj eurojackpot obitelji, tržištu od 500 milijuna žitelja Europske unije, te smo sretni da možemo građanima Republike Hrvatske ovu izuzetno popularnu i atraktivnu igru", rekao je predsjednik uprave Hrvatske lutrije Danijel Ferić .

Mnogi će se složiti, najatraktivnije kod igranja Eurojackpota su primamljivi milijuni koji čekaju samo na nas!

"Možete već sutra biti recimo na Havajima, ili nekom prekrasnom otočju. Sada sam stalno počela dobivati zahtjeve daj izvuci brojeve.. Začuđujuće svi apsolutno misle da ja imam veze s tim brojevima, da ja to znam unaprijed. Šta da radim, ne znam ljudi, stvarno ne znam", izjavila je voditeljica Eurojackpota Ecija Ivušić .

"Cijeli život je zapravo igra, a Eurojackpot, evo imali smo i dobitnicu iz Hrvatske, mislim da je to još više motiviralo ljude, ako može ona, možemo i mi. Danas je to dostupno, igrate par klikova mišem, preko interneta, svugdje sada možete igrati te čarobne listiće", rekla je Tina Katanić .

"Ne igram, ali počet ću igrati, s obzirom na ove sjajne dobitke i od lota i od Eurojackpota, vjerujem da bi i ja mogla nešto osvojiti", kaže voditeljica Vanja Halilović .

Jedna Hrvatica je osvojila više od 130 milijuna kuna! Iznos je to o kojem mnogi sanjaju.

"Ako ne igraš, ne možeš dobiti, to je uvijek ono što će reći kolege iz Hrvatske lutrije i to je istina, to je tako, ali naravno da treba paziti, pogotovo u ovakva vremena sa novcem tu i tamo potrošiti koju kunu i pokušati nešto dobiti mislim da vrijedi", rekao je glavni urednik RTL Televizije Ivan Lovreček .

Uz vrtoglavo visoke iznose koje možete osvojiti u Eurojackpotu, mnogi su zapamtili i plavokosu Šveđanku!

"Igram, nisam redovita, ali igram. Moj najveći dobitak je 30, 40 kuna", izjavila je manekenka Lea Biljman .

Sretan prvi rođendan hrvatskom Eurojackpotu! Možda vam zvuči nevjerojatno pogoditi dobitnu kombinaciju u moru brojeva - no nije nemoguće jer eto, jednoj Hrvatici se posrećilo, a držimo palčeve da ne bude i jedina!