Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
sretna obitelj

Kako funkcionira odnos mame Kosor i sina jedinca?

Da je većina roditelja ponosna na svoju djecu pa čak i kad oni to nisu baš zaslužili, poznata je stvar. Ali kada je u pitanju Lovro Škopljanac, čini se da njegova majka Jadranka Kosor itekako ima razloga za zadovoljstvo. Iako mu je tek 30 godina, Lovro je već doktor znanosti, a jučer je objavio i knjigu. Kako funkcionira odnos mame Kosor i sina jedinca, doznajte u prilogu.

RTL/ 23.5.2014. u 17:56
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Jedna poznata sijeda glava. Jedna manje poznata čupava i posve obrnute uloge. U centru pozornosti – Lovro Škopljanac. U publici - majka Jadranka Kosor. Malo je reći ponosna.  

"Ja imam sina koji mi je priuštio zaista puno radosti i puno dana ponosa i na tome sam mu zahvalna i to je zaista pravi i jedini smisao života. Evo, danas posebno jer je moj sin je i doktorirao", pohvalila se saborska zastupnica Jadranka Kosor.

Ne samo da je sin doktorirao već je i izdao knjigu Književnost kao prisjećanje. Idealan šlagvort za prisjećanje na rane dane majčinstva. U politici je nije krasila titula čelične lady. U odnosu prema sinu jedincu ponekad jest.

"Da, stroga, ali sam ga uvijek kupala morem ljubavi. Mislim da su krive preporuke onih koji kažu da djecu ne smijete razmaziti, ne smije im se puno pokazivati da ih volite. Ja mislim suprotno. Treba ih stalno kupati morem ljubavi i stalno moraju biti svjesni da su jako jako voljeni", pojasnila je popularna Kosor.

Lovro je, kaže mama, bio voljen iako nije odrastao s ocem, sportskim novinarom Ivom Škopljancem. Bio joj je to drugi suprug od kojeg se razvela kad je Lovri bilo devet godina. Dovoljan razlog da ga obasipa ljubavlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"I knjigama. To je mislim važnije. Istraživanja pokazuju, a ja sam dobar primjer teorije da ako netko odrasta okružen knjigama, to će jako utjecati na njegov kasnije bavljenje. Tako da ako želite da vam djeca čitaju, ne možda da se bave književnošću, ali da mnogo čitaju okružite ih knjigama. Ljubav isto pomaže, dakako", rekao je Lovro Škopljanac.

Samohrana majka, bivša novinarka, bivša premijerka, odnedavno i bivša HDZ-ovka odgojila je znanstvenika, sad već 30-ogodišnjeg doktora.

Upravo se čita

Image
BRAK NA PRVU

Evo kako je prošao prvi susret Manuele i Tihomira: 'Hvala Bogu, nije netko koga poznajem'

"Sigurna sam da neće u političke vode", izjavila je.

Njemu pak poznata mama i sve što uz to ide ni najmanje ne smeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Mislim da je to zapravo i pozitivno jer imate zapravo tu optiku javnosti, koju svako od nas ima u suvremenom društvu, jasno usmjerenu na sebe, a ako se možete s time nositi onda je to pozitivno", dodao je.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
obitelj kao najveća podrška

Sergej Ćetković iza sebe ima najtežu godinu u životu! Izgubio roditelje zbog korone, iz teške tuge izvukla ga voljena Kristina

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba