Play ponuda
Play ponuda
o inozemnim planovima i novoj pjesmi

Kako je biti žena na hrvatskoj estradi: Lana Jurčević ekskluzivno o prevarama svojih donedavnih suradnika

Krenula je kao djevojčica, a danas je ponosna žena koja točno zna što želi. Lana Jurčević ne boji se pokazati svoje emocije, zaplakati kad treba, pokazati da je i jaka i ranjiva, smijati se glasno i živjeti prema vlastitim pravilima. Baš poput svake žene i ona ima svojih svijetlih i mračnih trenutaka

Marija Pajić/ 8.3.2016. u 18:12
Play ponuda

Lana je okrenula novu stranicu, potpuno otvorila dušu i posve sama, u vlastitoj spavaćoj sobi, snimila videospot za pjesmu Tabu! Pjevajući o zabranjenoj ljubavi, Lana je čak i pustila suzu! 

No, kao i sve, i ovu priču treba čitati između redaka, a iza nje stoji prvi glas Letećeg odreda - Denis Dumančić.

"Denis Dumančić više ne pije pivu pa smo krenuli da je sve što je zabranjeno privlačno, eto od pive do raspada sistema", pojasnila je Lana.

Zavela je Lana u posljednjih deset godina velik broj obožavatelja. Krenula je kao curica, a danas je ponosna žena koja točno zna što želi! No, put je bio itekako trnovit. Srećom, upoznala je divne žene koje su joj pomogle.   

Nije bila poanta da se ja suočavam, već da kažem ajmo biti ok, ne suditi i ne stavljati ljude u kalupe zato što netko ima dekolte Lana Jurčević

"Volim žene, mislim da se trebamo držati - jedna za drugu više", naglasila je Lana.

Jer iza svog blještavila estradnog neba, ipak stoji mukotrpan rad i prevrtljivi ljudi! I Lana je imala negativnih iskustava. Iskoristili su je najbliži suradnici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Ja ne znam nikoga da ga netko nije negdje prevario, uglavnom su to bili vrlo bliski suradnici pa bilo je teško, ali dok ne potegneš i nemaš crno ispod noktiju, mislim da ti se ne može dogoditi neki veći uspjeh", naglasila je Lana.

Pa čak i život na društvenim mrežama ponekad nije med i mlijeko. Treba se znati nositi s negativnim komentarima, a na Lanin račun najčešće stižu negativni ispadi zbog njezina izgleda.

"Nije bila poanta da se ja suočavam, već da kažem ajmo biti ok, ne suditi i ne stavljati ljude u kalupe zato što netko ima dekolte", prokomentirala je pjevačica.

Isto tako, intenet je savršena platforma da profesionalci prepoznaju vaš rad. Netko kao Matt Alonzo, redatelj spotova najvećih američkih zvijezda!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ŽELIMO ODMAH

Ovo je recept za tortu 'DJ Baki', idealan za sve one koji žude za slatkim proljetnim osvježenjem

"Ja sam još uvijek u šoku, to je čovjek koji radi P. Diddy, Pitbulla i Justina Biebera, ja ne znam kakao me našao, on je lajkao i ostavio komentar", otkrila je Lana.

Logično, raspored joj puca po šavovima jer Lana nastupa uzduž i poprijeko Austrije, Švicarske, Slovenije i Hrvatske, a u planu je i američka turneja. No, svoj mir uvijek će pronaći sama u vlastita četiri zida! Naravno, s ugašenom kamerom. Ovaj spot je tek iznimka koja potvrđuje pravilo.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
JULIA, ŠTO SE DOGAĐA?

Ne samo da je izgubila obline, već joj je i ispala stražnjica: Kanyeova bivša sve više sliči Marilyn Mansonu

Play ponuda

Više s weba