Ostalo

Kako je Harry pomogao Meghan da se riješi nervoze na njenom prvom kraljevskom događanju

Meghan Markle prvi put se pojavila s ostatkom kraljevske obitelji na balkonu Buckinghamske palače, a svom suprugu, princu Harryju, priznala je da je nervozna

Tabloid.hr
11.06.2018 15:36

Kraljica Elizabeta II. službeno je u subotu proslavila je 92. rođendan nazočeći tradicionalnoj godišnjoj paradi 'Trooping the Color'.

Članovi kraljevske obitelji pojavili su se na balkonu Buckinghamske palače gdje su zajedno pogledali završnicu događaja, prelijetanje zrakoplova Kraljevskih zračnih snaga. Bio je to prvi put da se na jednom godišnjem kraljevskom događanju pojavila i Meghan Markle , vojvotkinja od Sussexa i supruga princa Harryja .

Meghan Markle i princ Harry

Guliver Image/WENN.com

S obzirom da se još uvijek privikava na život ukraljevskojobitelji, nije čudno što je Meghan bila vidljivo nervozna pa je svako malo pogledavala svog supruga, kao da traži potvrdu da je sve u redu.

Meghan Markle i princ Harry

Guliver Image/WENN.com

A stručnjaci za čitanje s usana odgonetnuli su što je Harry govorio Meghan kako bi ju opustio i učinio ju manje nervoznom.Tako ju je u jednom trenu upitao je li dobro, na što mu je ona odgovorila da jest. Zatim joj je ponovno pojasnio kako će izgledati protokol.

Meghan Markle i princ Harry

Guliver Image/WENN.com

"Kada započne, točno ću ti još opisati o čemu je riječ. Uglavnom, proći će zrakoplovi koji će ostavljati trag na nebu. Tada svi moramo pogledati prema nebu", objasnio je Harry svojoj supruzi koja mu je uz smiješak odgovorila"Ok".