Ostalo

Kako je Miley Cyrus uništila karijeru?

Estradna sudbina Miley Cyrus je neizvjesna! Mnogi, naime, tvrde da je nastupom na dodjeli MTV nagrada uništila karijeru. Smije joj se cijeli svijet, a internet je preplavljen šalama na račun njezinih seksi pokušaja.

RTL
30.08.2013 18:17

Nekadašnja Disneyeva zvijezda postala je hit tjedna! Nakon što je gotovo gola nastupila na dodjeli MTV nagrada, Miley Cyrus komentiraju svi.

Na društvenim mrežama njezinu stražnjicu uspoređuju s pilećom, neke neodoljivo podsjeća na Jima Carreya, a tu je i stavljanje pjevačice na sva moguća umjetnička djela. Hollywood ima novu anti-zvijezdu!

"Želite li znati zašto svi pričaju o Miley? Ovo nisam nikome rekao. Svi pričaju o Miley jer je, na mnogo načina, poput moderne Birtney Spears. Svi su je, nevezano za dob i rasu, vidjeli kako odrasta pred našim očima. Svi su upleteni pa će, bez obzira voljeli njezinu glazbu ili ne, imati mišljenje o tome što je napravila. Zato je cijeli ponedjeljak Miley Cyrus bila glavna tema na Twitteru", rekao je bloger Perez Hilton .

Na ovo izvijanje reagirao je čak i autor popularne rukavice, Steve Chmelar , izjavivši da je time degradirala njegov izum. O Miley i njezinu nastupu očitovale su se pjevačice, producenti, umjetnici, jednoglasno proglasivši najgoru izvedbu u povijesti pop glazbe.

"Zapravo me ne zabrinjava što ljudi misle o meni. Svijet je danas zaista ludo, kaotično i uznemirujuće mjesto, pa sam ja zadnja stvar koja bi trebala ikoga uzrujavati" - tako je Miley govorila prije nekoliko mjeseci kad je svijet šokirala novim spotom.

Nakon ovog nastupa još se nije očitovala, pa se ne zna je li sretna ili zabrinuta zbog činjenice da je samo jedan nastup pregazio sve dosadašnje pjesme i uspjehe i od nje napravio glavnog klauna pop scene!