Play ponuda
Play ponuda
NEMA VIŠE SKRIVANJA

Kako je Vedrana upecala Vedrana?

Kino je samo jedna od stvari koje najseksi Hrvatica odsad radi - u dvoje! Vedrana Linardić konačno je, nakon podužeg izbjegavanja kamera, odlučila priznati da je u vezi s vedranom Ćorlukom.

RTL/ 27.10.2011. u 18:32
Play ponuda

Baš kao i svaka žena, na tretmanu njege tijela opustila se i Vedrana Linardić, pa je napokon odlučila popustiti kočnicu kada su u pitanju dosad vrlo skromne izjave o novom dečku Vedranu Ćorluki.

Zbog očuvanja svog privatnog života ne voli se pretjerano  izlagati u medijima i u javnosti, no kada joj je dečko popularni nogometaš, svjesna je toga i Vedrana, javnost naprosto želi znati sve detalje.

TON:

Najseksi Hrvatica zbog ljubavi nema namjeru zapustiti karijeru, štoviše, planira i neke nove poslovne poduhvate, možda otići u inozemstvo pošto i njen Vedran radi vani.

Uz ovakav izgled naše manekenke , i dečka kao što je Vedran - mi predviđamo da će ovaj nogometno manekenski par biti dobro prihvaćen gdje god da dođu.

Moraju priznati da je puno lakše kad su i javno počeli govoriti o svojoj ljubavi, jer skrivati nešto što Vedrana ne može sakriti, a to je zaljubljenost, samo im stvara probleme.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ODUŠEVIO SVE

Damir Kedžo pomeo konkurenciju i pobijedio u ruskom talent showu!

Play ponuda

Više s weba