Ostalo

Kako joj je to palo na pamet? Lepa Brena pokrenula biznis pa iznenadila javnost neobičnom ponudom

Pjevačica Lepa Brena prije dvije godine počela je razmišljati o biznisu, a sada je ponosna jer će svoj proizvod uskoro predstaviti publici. Riječ je o revolucionarnim čarapama, a detalje ovog poslovnog pothvata otkrio je izvor blizak pjevačici

T.M.
23.09.2022 15:00

Prije tri godine legendarna srpska glazbenica Lepa Brena u dogovoru sa Sašom Popovićem prodala je ''Grand produkciju'' za nevjerojatnih 30 milijuna eura. Iako može uživati u bogatstvu koje je zahvaljujući briljantnoj karijeri stekla u posljednjih pet desetljeća, Brena je odlučila pokrenuti još jedan biznis jer, znate kako kažu, novca nikada nije previše.

''Brena već dvije godine priprema svoju liniju čarapa, a u cijelu priču uložila je 300.000 eura. Iako su proizvodi već trebali biti na tržištu, nije htjela pustiti čarape u prodaju dok sve ne bude tip-top. Sada je formulu dovela do savršenstva i to u suradnji s najvećim stručnjacima iz tog područja. Od listopada ili studenog žene će moći kupiti ove čarape, bit će dostupne u svim veličinama i za žene svih godina'', rekao je izvor blizak glazbenici za Kurir pa otkrio kako će čarape biti sve samo ne – obične.

''Riječ je o revolucionarnom proizvodu na našem tržištu. Te čarape će u sebi sadržati čestice zlata i hijaluronsku kiselinu koja će dodatno njegovati ženske noge i stopala. Prekrivat će nedostatke, a isticat će sve najbolje na ženskim nogama. Brena će biti najbolji model za svoje proizvode, a to nikoga ne čudi s obzirom na to da su joj čarape bile jedan od glavnih odjevnih komada na pozornici'', rekao je izvor za kraj.