Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
'don juan' se smirio

Kako se Hrvoje Šalković priprema za najvažniju ulogu u životu, onu očinsku?

Domaći 'Don Juan' posljednjih se mjeseci prilično smirio. Nakon godina lutanja, što svjetom, što ženskim srcima, njegovo je zarobila glumica Ana Gruica. Pisac i pustolov Hrvoje Šalković svoje cipele lutalice spremio je u ormar jer priprema se za najvažniju ulogu u životu - onu očinsku

RTL/ 9.4.2015. u 17:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Fotografije ludih noćnih provoda i putovanja svijetom HrvojeŠalković sada može samo pregledavati. Nakon što je u njegov život ušetala atraktivna glumica AnaGruica, ovaj se zagrebački Don Juan toliko smirio da ga je teško za prepoznati.

"Smiren sam u zadnje vrijeme s obzirom na godine i životne okolnosti", kazao je Hrvoje.

Čini se da su Ana i on kliknuli na prvu. Sve se brzo odigralo, a nedavno su javnost počastili fotografijama s putovanja po Tajlandu i Istanbulu. Na njima su ujedno obznanili i radosnu vijest da će postati roditelji.

"Sedam milijardi ljudi je na svijetu, ima miljarde očeva u mojoj poziciji, čudan osjećaj, lijep ultrazvuk gledaš... Ništa nije jasno, smirujuće", opisao nam je Hrvoje svoje stanje uma nakon što je saznao da će postati otac.

Šale je očito ozbiljno shvatio buduću najvažniju ulogu u njegovu životu jer je u njegovom momačkom stanu sve spremno za novog člana obitelji.

Iako spol djeteta još ne žele otkriti budući tata već ima ideje oko odgoja, pa nam se nekako čini da će prema ovoj izjavi biti prvo pa muško.

"Da bude častan pošten čovjek, da pročita knjiga, da se bavi sportom, kad naraste da se odluči biti dobar čovjek", to će Hrvoje naučiti svog potomka.

Dijete, novi roman koji izlazi za mjesec dana i možda vjenčanje - ovo će sigurno biti Šaletova godina.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVIJESNA JEZGRA GRADA

U Dubrovniku se snima treća sezona serije 'Vikings: Valhalla': U toj sezoni glumi i naš slavni glumac

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba