Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
ZGODNA MAKEDONKA JELENA

Kako se nova ljepotica RTL Televizije snalazi u Zagrebu?

Kao što već znate, ove jeseni na RTL Televiziji počinje emitiranje dosad produkcijski najzahtjevnije i najraskošnije dramske serije. U njoj glavnu ulogu tumački poznata makedonska glumica Jelena Jovanova. Kako se snalazi u Zagrebu?

RTL/ 15.7.2013. u 18:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

FilipJuričić i zgodna Makedonka JelenaJovanova novi su glumački par. Ali samo za potrebe snimanja nove dramske serije koja na jesen kreće na RTL Televiziji.

"Sad imam osjećaj da toliko scena snimam po danu, po 17, 18, 20... da kad snimam igrani film bit će 'ajde jel vi radite nešto, šta je, haha'. Sve ide brzo, ali stavite to u neku disciplinu koja je jako dobra", kazala je Jelena.

Svaki dan na setu Jeleni su novo iskustvo i nova pobjeda, a s kolegama glumcima je oduševljena.

"Ja se stvarno osjećam kao da sam ušla u neku novu obitelj i da sam njihovo dijete i svi me čuvaju, svi me paze. Je li jedem, da li mi nešto nedostaje, kakva sam s jezikom, pa ako mi treba pomoć naravno svi su tu da mi pomognu", dodala je glumica.

Image
Foto: RTL
Image
RTLNajveći joj je problem, uz novu i nepoznatu sredinu u kojoj se našla, bilo učenje jezika, a kolege sa seta, povjerila nam je, svakodnevnim pogreškama nasmije do suza.

"Nigdje drugdje, hahaha… Dok to izgovorim, nigdje drugdje. A najveći biser mislim da mi je trenutakataka, ahaha… Vi ste više kompliciraniji nego mi, ti padeži, to je meni još špansko selo, to još ne kužim. Mogu da ih nabrojim samo to znam. Nominativ, genitiv, dativ, akuzativ, vokativ, lokativ, instrumental".

Iskoristili smo priliku i Jelenu proveli zagrebačkom špicom. Kaže, vrlo je slična onoj u Skoplju. Zbog zgusnutog rasporeda još nije stigla istražiti Zagreb.

"Pa lijepa je Dubrava, Zagreb još nisam vidjela, haha… Jadran Film izgleda super, haha.. Puno radim, čekam sad tu produkcijsku pauzu da malo vidim grad".

Image
Foto: RTL
Image
RTLVrijedna Jelena jesen će provesti na relaciji Zagreb-Skoplje zbog uloge u predstavi 'Tko se boji Virginije Woolf'.

"Našla sam alternacije za sve druge predstave, ali za jednu nisam. Nitko nije htio da me drugi mijenja i to naravno imponira, ali se sad moram vraćati", izjavila je Jelena.

Kako se Jelena snašla pred zagrebačkim kamerama, doznat ćete uskoro. Sjajna glumačka ekipa jamči uzbudljivu jesen uz male ekrane u novoj, produkcijski najzahtjevnijoj i najraskošnijoj dramskoj seriji RTL Televizije.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Stiže nam 'Južni vetar'

Četiri godine žive ove likove i još nisu gotovi: Maraš, Baća i Sofija o 'Južnom vetru', svojim sumnjama i sreći...

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba