Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
odradio rodiljni dopust

Kako se princ William snašao u ulozi oca?

Nakon što je odradio rodiljni dopust, princ William vratio se svojim brojnim protokolarnim obvezama. No gotovo svako svoje pojavljivanje u javnosti koristi kako bi ispričao nešto o svom sinčiću!

RTL/ 15.8.2013. u 17:54
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Samo tri tjedna nakon što su prvi put javnosti pokazali svojeg tek rođenog sina, princ William se pojavio na prvom službenom kraljevskom zadatku nakon što je iskoristio svoja dva tjedna rodiljnog dopusta.

"Kate je žao što danas ne može biti ovdje. Siguran sam da bi se njoj i Georgeu svidjelo ovdje. George je jako glasan i, naravno, jako zgodan. Moram vam priznati da sam mislio da je spašavanje u Snowdoniji bilo fizički i mentalno zahtjevno, no gledajući zadnja tri tjedna i briga za bebu je jednako zahtjevna. Znam da govorim i u Kateino ime kad kažem da nisam bio na ljepšem i srdačnijem mjestu", kazao je princ William.

Čini se da ponosni otac koristi svaku priliku da spomene svog sinčića kojeg je s nestrpljenjem iščekivala cijela Velika Britanija.

Prilikom izlaska iz bolnice emocije su ponijele i novopečenu majku, baš kao i često rezerviranog princa Charlesa i njegovu suprugu Camillu.

William i Kate svoju malu obitelj planiraju preseliti u Kensingtonsku palaču, budući da je novi princ neko vrijeme proveo u domu Middletonovih gdje su djed i baka pomagali svojoj kćeri da se snađe u novoj ulozi.

"Znam da će nam biti teško kad ćemo se zbog moje dužnosti sljedećeg mjeseca morati preseliti negdje drugdje. Od sveg srca hvala što ste mojoj supruzi i meni uljepšali boravak ovdje", dodao je princ.

Kraljevski par malenoga Georgea planira povesti i na službeni put u Australiju sljedeće godine. I ovom su odlukom neodoljivo podsjetili na pokojnu princezu Dianu koja se isto tako držala tradicije kada je William bio mali, pa je on svoj prvi put doživio već sa devet mjeseci. Jedno je sigurno, baš kao što se s nestrpljenjem očekivao njegov dolazak na svijet, tako se sad željno iščekuje i prvo pojavljivanje budućeg engleskom kralja.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Fatalna Banjalučanka

Stankica za RTL o pomirenju s Tonijem: 'Ne puštam tek tako dobre ljude iz života, samo ću reći da nam je jako lijepo'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba