Play ponuda
Play ponuda
obitelj se povećava

Kako se William i Kate pripremaju za dolazak nove prinove?

Vojvotkinja i Vojvoda od Cambridgea u travnju će sljedeće godine dobiti drugo dijete, a strani mediji otkrivaju kako se slavni par priprema za veliko povećanje broja članova obitelji u kratkom roku.

Image
Foto: AP Images
RTL/ 3.1.2015. u 16:38
Play ponuda

Princ William i Vojvotkinja Kate za otprilike četiri mjeseca po drugi će put postati roditelji, zbog čega planiraju zapostaviti velik broj svojih 'kraljevskih', no Vojvotkinja smatra kako je spremna suočiti se s izazovom podizanja dvoje djece. a

Izvori bliski kraljevskom paru tvrde kako će se Vojvotkinja sada u potpunosti posvetiti sedamnaestomjesečnom princu Georgeu, kojem zasigurno neće biti lako suočiti se s činjenicom kako će velik dio pažnje koji trenutno opada na njega odjednom nestati i biti prebačen na njegova brata ili sestricu.

Inače, par već sada naveliko koristi usluge Kateine majke koja im pruža maksimalnu pomoć pri odgoju Georgea, a uz nju, dodatan dio posla obavlja i jedna zaposlena dadilja, no izvori tvrde da će dolaskom novog obitelji zaposlena biti i još jedna dadilja.

Inače, William i Vojvotkinja nedavno su se preselili u svoj novi dom, ladanjsku kuću Anmer Hall, koja se nalazi izvan grada, u okruženju kakav je, kako oni smatraju, idealan za odgajati djecu. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
NJIHOV PONOS I DIKA

Posjetili smo rodnu grudu Dražena Zečića!

Play ponuda

Više s weba