Ostalo

FOTO - Kako slatko! Angelina Jolie na Instagramu objavila fotke Zahare i Shiloh

Holivudska glumica Angelina Jolie iznenadila je obožavatelje objavivši na nedavno otvorenom Instagram profilu fotografije svojih dviju kćeri dok čitaju, pišu mediji.

RTL.hr
04.09.2021 15:00

Naime, glumica dosadne samo da nije imala nikakav profil na društvenim mrežama, već nije željela javnodijeliti ni fotografije niinformacije o djeci.

"Ovo su omiljene knjige u našoj kući. Voljeli bismo znati koje su vama najdraže", napisala je uz fotografije. Na prvoj je šesnaestogodišnja Zahara Jolie-Pitt dok čita roman nobelovke TonyMorrison, "The Bluest Eye" (Najplavije oči), prvi put objavljen 1970, a na drugoj fotografiji je petnaestogodišnjaShiloh koja čita knjigu "The Dark Lady"britanskoga repera, novinara, autora, aktivista i pjesnika Akale, čije je pravo ime Kingslee James McLean Daley.

Osim Zahare i Shiloh, Jolie i njezin bivši suprugBrad Pitt roditelji su dvadesetogodišnjeg Maddoxa, sedamnaestogodišnjeg Paxa i trinaestogodišnjih blizanaca Vivienne i Knoxa.

Dugogodišnja aktivistica za ljudska prava, Jolie je svoj Instagram račun otvorila tek u kolovozu,ušavši u povijest kaokorisnicakojajenajbrže dosegnula milijun sljedbenika.

Prvi post koji je podijelila bilo je pismo afganistanske djevojke nakon što su zemlju zauzeli talibani. Pojasnila je da je osjećala potrebu pridružiti se društvenim mrežama da biukazala na nepravdu koja se događa u Afganistanu.

Glumica se zadnji put u javnosti pojavila skćerimaZaharom i Shilohkrajem 2019. godine, kada su sve tri prisustvovale europskoj premijeri filma "Maleficent" (Zlurada)u Rimu