Ostalo

Kako su Brangelina postali najslavniji par na svijetu?

Daleko od toga da su Angelina Jolie i Brad Pitt jedini celebrity par na svijetu, no oni očito imaju ono nešto što nitko drugi nema.

RTL
17.02.2012 18:30

Fatalni se susret dogodio sad već davne 2005. godine na snimanju filma Mr. i Mrs. Smith , a sve ostalo je povijest. Angelina Jolie i Brad Pitt još uvijek nisu uplovili u bračnu luku, ali postali su najpoznatiji svjetski par i sad nose ime Brangelina .

On je zbog nje prekinuo brak s Jennifer Aniston , koji je i dan danas jedini kamen spoticanja u njihovoj savršenoj vezi, a ona se zbog njega smirila i prekrižila ispade poput ljubljenja brata i nošenja bočice krvi bivšeg joj supruga Billy Boba Thorntona .

"Jennifer je pokapala samu sebe, malo plače za Bredom, malo ne i tako svaka tri mjeseca, naravno da je u očima javnosti ispala jadnica, a njih dvoje su normalan par koji divno funkcionira", komentirao je filmski kritičar Dejan Sinovčić , dok Nenad Korkut smatra kako se Brad morao prilagoditi Angelini, a ne ona njemu.

"Mislim da je on taj koji se prilagodio njezinom načinu života i razmišljanja, a ne ona njemu, jer sumnjam da je Bradova ideja posvajanje šestero djece", objasnio je svoje stajalište Korkut.

Čija god ideja bila, čini se da funkcionira savršeno. Posvojili su djecu sa svih kontinenata, ali imaju i vlastitu. Premda na raspolaganju imaju čak 24 dadilje, rijetko se odvajaju od šestero klinaca.

Svoj status duguju uspješnim karijerama, no slavu su za razliku od mnogih, iskoristili za plemenite ciljeve i to je jedan od glavnih razloga zašto je cijeli svijet zaljubljen u Brangelinu.

"Od jedne žene koja je bila buntovne i skandalozna, prerasla je u jednu moralnu vertikalu holivudskog društva i postala velika humanitarka", objasnio je Korkut.

Kad je neko sretan, uspješan i normalan, onda je i glavna meta žutila. Gotovo se svaki dan, suočavaju s tračevima, a najteže su se pomirili s medijskim natpisima o krahu veze, no iz svakog skandala, čini se, izlaze jači i popularniji.

"Prvo i osnovno oni se ne varaju, a to se izuzetno cijeni jer se nalaze u društvu gdje svatko svakoga vara i gdje se veze raspadaju nakon dvije godine", kazao je Sinovčić zašto misli da su Angie i Bred savršen par.

Sudeći prema zaljubljenim pogledima i najavi braka nakon 8 godina veze, teško da će se ikada naći par koji će ove ljepotane skinuti s trona.