Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
tisuće i tisuće dolara

Kakve je vrijedne poklone dobila beba Kardashianka

Što se daruje nekome tko već sve ima, točnije bebi koja će imati apsolutno sve kad čim se rodi? Prijatelji Kim Kardashian morali su biti kreativni.

Image
RTL/ 9.6.2013. u 14:39
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Prošlog je vikenda održana je svečanost darivanja budućeg djeteta starlete i djevojke repera Kanyea Westa, Kim Kardashian.

Budući da je Kim otkrila kako se radi o djevojčici, gostima je izbor poklona bio ipak malo olakšan, no svejedno su se trebali dobrano potruditi.

Između ostaloga starleta i beba dobile su poklon proizvoda iz elitnog dućana u Los Angelesu u vrijednosti od gotovo 58 tisuća kuna, viktorijansku kuću za lutke u vrijednost gotovo 80 tisuća kuna, te kompletić za tek rođenu bebu koji je koštao nešto više od 6 tisuća kuna.

Beba Kardashian neće se voziti u običnim kolicima, već u Porscheovom modelu vrijedom oko 17 tisuća kuna, a igrat će se i Diorovim lutkicama te nositi narukvicu optočenu dijamantima.

"Ovo je sve previše za darivanje djeteta, činilo se više kao svadba", priznala je i sama Kim, dodajući kako je čak i za nju stotinjak uzvanika bilo previše.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Pukla ljubav

Razvodi se legendarni bosanski nogometaš nakon 28 godina ljubavi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba