Ostalo

Kakvo tijelo: Nikome nije jasno jesu li Channing Tatum i ona zajedno, ali zato žari i pali seksepilnim...

Malo se vole, onda prekidaju, a nakon toga mire. I tako u krug... Jesu li zajedno, više nitko ne može reći

Tabloid.hr
06.05.2020 12:30

Popularna britanska pjevačica Jessie J zapalila je Instagram nakon što je na svom profilu objavila fotku koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Skinula se u minijaturni bikini, naslonila na narančasti zid i pokazala utegnuto, top tijelo.

Kosu je vezala u pletenicu, nosila je još i ogromne hoop naušnice kao dodatak te crveni ruž na usnama. Čini se da je napravila pravi fotošuting jer je i na Storyjima objavila nekoliko fotki u istom izdanju.

No, osim što se priča o njezinoj top figuri, glavna je tema trenutno njezin odnos s glumcem Channingom Tatumom . Više nikome nije jasno jesu li zajedno ili nisu, malo prekidaju pa se mire.

Počeli su se viđati u listopadu 2018., a prvi su put prekinuli nakon godinu dana veze.Ipak, glazbeno-glumački par ubrzo si je dao još jednu priliku, no ponovno nisu izdržali jer se početkom travnja saznalo da su sporazumno prekinuli po drugi put.

"Cijenili su dovoljno jedno drugoga da pokušaju obnoviti vezu, no shvatili su da je ipak bolje kada nisu zajedno", otkrio je tada nepoznati izvor blizak paru. No, ili je taj prekid bio lažna vijest ili su se ponovno pomirili jer je Jessie neprije nekoliko dana bivšem/sadašnjem dečku javno čestitala rođendan emotivnom porukom.

Channing Tatum i Jessie J

(FOTO: Instagram)

"Sretan 40. rođendan ovom posebnom muškarcu , ti si doista jedinstven. Jako sam zahvalna na tvom rođenju i još više zahvalnija što smo se sreli. Nastavi živjeti svoj najbolji život", napisala je Jessie.

Jesu li zajedno ili nisu, više nitko ne može reći.