Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
MOTOVUN POD OPSADOM

Kamere RTL-a na vjenčanju na koje je došao Larry Page!

Vjenčanje iz snova kako ga žele milijarderi baš u Motovunu. Suosnivač Googlea i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Larry Page, oduševljen je Istrom, a upravo uživa u ceremoniji vjenčanja svog šogora koji je, za 150 uzvanika, zakupio dio istarstkog gradića. Kamere RTL-a Danas zavirile su iza paravana.

RTL/ 12.7.2013. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

20. najbogatiji čovjek na svijetu je u Motovunu, na jet set vjenčanju brata svoje supruge. Suosnivač Googlea LarryPage je oduševljen! "Prekrasno je!", rekao je.

Svečanost zbog koje su zakupljeni motovunski gradski trgovi otkrila je - američki milijarder došao je s cijelom obitelji. Uz njega i 150 drugih uzvanika, pripadnika svjetske elite.

"Jasno mi je zašto su se ovdje odlučili vjenčati. Ovo je najljepše mjestašce koje sam vidjela. S predivnim pogledom. Cijelo mjesto je jedna velika zabava za vjenčanje", rekla je uzvanica na vjenčanju NatalieKochecian.

Iako se ženi sin bivšeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu, samo je činjenica da je mladoženja šogor čuvenom suosnivaču Googla dovela Motovun u središte pozornosti.

Sigurno najatraktivniji istarski gost Larry Page stigao je u strogoj privatnosti. Odsjeo je u starogradskoj vili u Buzetu. Izvana ne odiše luksuzom, ali je zato dobro skrivala boravak prestižnih gostiju.

"Građani su ga viđali u šetnji starim gradom. Nije tražio nikakav zvjezdani tretman", rekao je gradonačelnik Buzeta SinišaŽulić.

Dolazak slavnih imena, mještani kažu, odlična je reklama. Osobito ako će pitoreskni Motovun odabrati i drugi jet seterski parovi za svoje vjenčanje. I dovesti još gostiju poput Larryja Pagea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Tko stoji iza toga?

Na internetu osvanule fotografije na kojima srpska influencerica pozira gola, Anja Bla se odmah oglasila

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba