Play ponuda
Play ponuda
'Slon u prostoriji'

Kanadska skiperica saznala tko je Ivan Pernar: 'On je hrvatski Trump i moram zaštititi svog člana posade od lešinara'

"Kad se malo smiri ova medijska oluja - a ovo kažem svojim regularnim čitateljima - nenadana ludorija koja me je pogodila imat će utjecaj na moje pisanje", istaknula je kanadska skiperica Lexi

Image
Foto: Screenshot YouTube
L.K./ 24.1.2022. u 21:00
Play ponuda

Ako donedavno niste znali za kanadsku kapetanicu Lexi, u redu je jer niste ni morali - sve dok se na njezinu jedrilicu nije ukrcao nekadašnji saborski zastupnik Ivan Pernar. Nije to prvi put da Pernar odlučuje napraviti nešto za njega pomalo opasno, ali onda se oglasila i Lexi koja nije ni bila svjesna da je njezin suputnik i učenik puno poznatiji nego što je uopće mogla zamisliti.

Ona tek sada zna tko se ukrcao na njezinu jedrilicu. Morala je priznati da je bila krajnje iznenađena količinom pažnjom i brojem poruka koje Pernar dobiva na gotovo dnevnoj razini. U jednom dijelu svog teksta na blogu, svoje otkriće Pernara i njegove pozadine je nazvala "Slonom u prostoriji".

"Odlučila sam reći nešto o ludoj plimi koja me zapljusnula prošli tjedan. Za sve moje pratitelje koji nisu svjesni medijske drame koja se događa u Hrvatskoj i koja uključuje mene i mojeg novog člana posade. Ispostavilo se - a toga nisam uopće bila svjesna - da je Ivan svojevrsni 'hrvatski Trump'!" napisala je kanadska skiperica Lexi.

"Nisam imala pojma, mislila sam da je on tek tamo neki tip. No čini se da je svojevremeno bio političar, čak se, čini mi se, kandidirao za predsjednika...? Hrvatski tabloidi ga posvuda prate. Nekidan su ljudi u Hrvatskoj tijekom večere na nacionalnoj televiziji gledali mene u kupaćem kostimu i mog zloglasnog člana posade", dodala je u svojem tekstu.

Image
STARBLOK

Događaji koju su obilježili tjedan! Britney se i dalje bori protiv svoje obitelji, a Pernar zadaje muke kapetanici Lexi

Image
STARBLOK

Događaji koju su obilježili tjedan! Britney se i dalje bori protiv svoje obitelji, a Pernar zadaje muke kapetanici Lexi

Kapetanica je pomalo šokirana nakon što je shvatila da je njezin YouTube kanal pogledalo više od 75.000 Hrvata, a uz sve to, javljaju joj se i novinari, ali zbog intervjua s Pernarom. Osim poruke za Pernara i hrvatsku javnost, Lexi je poručila novinarima da će biti blokirani ako ju nastave moliti intervju s "hrvatskim Trumpom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Zato upućujem poruku Hrvatskoj: svi koji me nazovu da pitaju nešto o mom članu posade, odmah će biti blokirani, a poruke izbrisane. Ako imate pitanja o Ivanu - pitajte Ivana", pojasnila je kapetanica Lexi.

Kako je već jednom rekla, Lexi je istaknula kako su njezina web stranica, blog i YouTube kanal osmišljeni kako bi pratili njezinu svakodnevicu na moru, a ne Ivana Pernara koji je ondje, samo gost koji neće dugo ostati.

"I zato, kad se malo smiri ova medijska oluja - a ovo kažem svojim regularnim čitateljima - nenadana ludorija koja me je pogodila imat će utjecaj na moje pisanje. Prvi put u životu moram cenzurirati ono što napišem. Moram zaštititi svog člana posade od ovih lešinara i u svojim budućim objavama biti mnogo manje izravna. Žao mi je što ću morati biti neodređena sada i u budućim postovima... Paparazzi su sve uništili", iskrena je bila skiperica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ISCRPLJENI OD VIROZE

Martina i Ismael opet bolesni pa on donio važnu odluku: 'Ne možemo tako dalje'

Lexi je pomno pratila Pernarovo ponašanje na moru i snalaženje u novonastalim situacijama. Kada je bila riječ o znanju nautike i vještinama na moru, nije ga previše hvalila.

"Neki dan sam ga povela na ronjenje, divno iskustvo u oceanu. Njegov jedini interes bio je da ga snime kako to radi da bi to objavio na društvenim mrežama. U roku od 10 minuta od gašenja kamere njemu je dosadno i odlazi sjesti na plažu", primijetila je Lexi.

"Svaka luda priča u njegovoj glavi počinje s 'jednom sam vidio video o'... Boji se deterdženta za suđe i ne želi jesti s površina koje su očišćene. Boji se zubne paste i izbjeljivača. Živi zalijepljen za svoj mobitel od 0 do 24, ali uvjerava me da ću od svoga dobiti rak i miče ga što dalje od sebe. Misli da se od zubnih plombi umire", tvrdi kapetanica Lexi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Kruna ljubavi

Bivšeg dečka tragično je izgubila 2013. godine, a onda se pojavio on: Slavna glumica očekuje prvo dijete sa suprugom?

Play ponuda

Više s weba