Ostalo

Kanye varao Kim s popularnom pjevačicom? Izašli novi detalji iz njihovog bračnog života

"Kanye je prevario Kim s pjevačicom s A-liste", ispričao je izvor blizak bivšem bračnom paru

Tabloid.hr
16.09.2021 15:30

Još u veljači Kim Kardashian je podnijela zahtjev za razvodom od Kanyea Westa . Malo je reći da je ta vijest šokirala javnost jer se još nagađa koji je uzrok njihove rastave braka.

Reper je, prema izvoru bliskom nekadašnjem paru,varao reality zvijezdu sa slavnom pjevačicom i to u prosincu 2015. godinekada je rodila njihovog sina Sainta .

"Kanye je prevario Kim s pjevačicom s A-liste. U vrijeme kada se to dogodilo, Kanye je uglavnom živio u svom momačkom stanu u Hollywoodu jer mu je tako studio bio bliže, pa u to vrijeme nije dolazio kući provoditi vrijeme s Kim i njihovom novorođenom bebom. Tada je dokasna partijao u svome studiju", potvrdio je spomenuti izvorza The Sun .

kada je Kim za to saznala, bila je užasnopotresena te jeprolazila kroz teško razdoblje jer sesama brinula za sina. Dodatnu komplikaciju i manjak vremena prouzročila joj je njezina rutina od koje ne odustaje.

"Kim nije baš bila sva svoja. Dan joj se svodio na dojenje, vježbanje u ranim jutarnjim satima i rigoroznu dijetu, a Kanyea nikad nije bilo", tvrdio je izvor.

Kim & Kanye

(FOTO: www.profimedia.hr)

"Bilo joj je jako teško jer je tek rodila, borila se sa svime i mislila je da ju je prevario jer više nije izgledala kao prije. To joj je stvaralo veliki pritisak, a upravo je tada bila i najranjivija. To je zaista bilo tužno. Krivila je sebe i zarekla se da će iz svega toga izaći ljepša nego ikad", smatraizvor.

Isto tako, nedavno je Kanye u stihovima nove pjesme "Hurricane" priznao kako joj nije bio vjeran.

"Evo me s novom ženskom. I dalje sam igrač nakon dvoje djece", stihovi su koji su dodatno začinili tračeve. Izgleda kako Kim nije bila u pravu kada je mislil da je Kanye imao aferu jer nije. Imao ih je više, prema tvrdnjama izvora koji ističe kako je reperspavao s obožavateljicama.

Pročitajte još
Kim ponovno podržala Kanyea: Zbog ovih fotografija obožavatelji se nadaju pomirenju

"Nije bila nikakva tajna među njegovim suradnicima da je varao Kim nakon što se Saint rodio. Na svojoj Saint Pablo turneji govorio je o tome pred cijelim timom, priznao je da je spavao s raznim djevojkama svojoj supruzi iza leđa. Čak je priznao da je spavao s groupie djevojkama i išao je u sulude detalje o njihovim seksualnim seansama, bio je vrlo slikovit u objašnjavanju", otkrio je izvor koji je dodao da je to priznanje šokiralonjegove kolegeglazbenike.

"Kasnije je pričao gluposti i ljudi su ga pokušavali smiriti i staviti pod kontrolu. Bio je to zapravo prizor koji ti slama srce jer je bilo očito da mu je jako loše i da mu je potrebna pomoć", dodao je.

Izgleda kak oje javnost doznala za novo lice odnosa Kim i Kanyea.

Inače,uz Sainta imaju sina Psalma te kćeri North i Chicago .

Kako su izgledali zajedno,pogledajte u našoj fotogaleriji:

Pročitajte još
Čekao ju je godinama, a sad se navodno razvode:Ovako su Kim i Kanye izgledali na početku