Ostalo

Kanye viđen prvi put nakon razvoda: Dok se njegova supruga sredila za taj izlazak, on je izgledao potišteno

Kim Kardashian prošlog je petka predala papire za razvod od supruga Kanyea Westa nakon sedam godina braka i četvero djece.

Tabloid.hr
24.02.2021 19:00

Prošlog petka došlo je do službenog kraha braka Kim Kardashian i Kanyea Westa .

Iako se o tome šuškalo tjednima, a Kim je ovjetnicu angažirala još prošlog ljeta, službena potvrda stigla je tek tada. Par se već dogovorio oko podjele imovine i skrbništva nad djecom koja su im na prvom mjestu. Tako se zna kako skrbništvo dobiva Kim, ali će ih reper moći viđati kad god te biti u njihovim životima kad god to može i želi. Saznalo se i kako je Kim bila vrlo blaga prema njemu zbog njegovog zdravlja, odnosno bipolarnog poremećaja s kojim se bori već duže vrijeme.

Kim Kardashian i Kanye West

(FOTO: Instagram)

Par je bio zajedno od 2012. godine, a u braku su izdržali sedam gdina. Kim je ubrzo nakon toga viđena sređena u Calabasasu, a mnogi se slažu kako 40-godišnjakinja nikada nije izgledala bolje i sretnije. Također, nikada nije bila aktivnija na društvenim mrežama, a golišave fotografije dokazuju kako se svakodnevno vježbanje itekako isplati.

Kanye West

(FOTO: www.profimedia.hr)

S druge strane, prema posljednjim izvješćima, reper je sve lošije te se navodno do samog kraja nadao kako Kim neće predati papire.

Kanye West

(FOTO: www.profimedia.hr)

Navodno par nikako nije mogao prebroditi krizu i Kanyeove prošlogodišnje "epizode" u kojima je javno govorio ružne stvari o Kim i njezinoj obitelji tvrdeći kako se ne može razvesti od nje, dok je njezinu majku i menadžericu Kris Jenner usporedio sa sjevernokorejskim vođom Kim Jong-unom. Također, tijekom svoje propale predsjedničke kampanje izjavio je kako je njegova supruga ozbiljno razmišljala o tome da pobaci njihovo prvo dijete North. Kim je u početku javno stala u obranu svog supruga te istaknula kako pati od bipolarnog poremećaja, no kako je cijela obitelj uz njega, no navodno joj je dosta svega te je prijateljima otkrila kako je mentalno narasla od početaka njihove veze, tj. mentalno je očito prerasla problematičnog supruga. Bilo je i priča kako se Kanye pomirio s razvodom, jer je i njemu bilo jednako dosta supruge i njezine obitelji.

Pravu istinu znaju samo oni, a osebujni reper sada je viđen prvi put nakon što su predani papiri. Napuštao je svoj ured u Malibuu, a dok je ulazio u automobil, namrgođeno lice je nastojao sakriti ispod kapuljače od crne jakne. Donedavno je još nosio i vjenčani prsten, dok ga je Kim odmah skinula.