Ostalo

Kanye West doživio slom živaca zbog Kimine pljačke, zadržan na psihijatrijskom vještačenju

Kombinacija stresa, iscrpljenosti i paranoje utjecala je na repera zbog čega je odlučio svojom voljom ostati još malo u bolnici. Kim i njega obitelj su uz njega

vijesti.hr
23.11.2016 09:32
Pročitajte još
Kanye West u teškom stanju završio u bolnici, Kim otkazala prvo pojavljivanje u javnosti otkako je opljačkana

Čim je čula da joj je suprug završio u bolnici, Kim Kardashian je iz New Yorka odletjela u LA kako bi bila uz njega, a prema pisanju Peoplea , Kanye dobiva svu moguću potporu od nje i ostatka obitelji.

A navodno je veliku ulogu u njegovom slomu živaca odigralo to što je Kim opljačkana u Parizu. "Sve to je do doprinjelo njegovom stresu, iscrpljenosti i nedostatku sna", rekao je izvor.

Kanye je u bolnici zadržan na psihijatrijskom vještačenjunakon što se nenormalno ponašao. Kada je dovezen u bolnicu bio je stabilno. Liječnik mu je savjetovao da ostane zbog 'privremene psihoze' koju je pretrpio zbog dehidracije i iscrpljenosti. West je poslušao savjet liječnika pa je svojevoljno odlučio ostati hospitaliziran.

Pročitajte još
Kanye West otkazao ostatak turneje: prijatelji pričaju da je imao slom živaca i da je izvan kontrole

Izvor je za Entertainment Tonight ispričao da je njegovo luđačko ponašanje posljednjih tjedana kombinacija stresa, anksioznosti i paranoje zbog čega je jednostavno 'puknuo'.

Uz sve to i Kiminu pljačku, još jedan dodatni razlog za njegov slom živaca može biti i godišnjica smrti njegove majke Donde West , koja je preminula 10. studenog 2007.

Kim se trebala u New Yorku pojaviti na Angel Ballu, humanitarnom događaju koji odaje počast njenom preminulom ocu Robertu. Bila je jako uzbuđena zbog toga jer joj je to trebalo biti prvo pojavljivanje u javnosti nakon pljačke.

"Bila je prestravljena kad je čula vijesti o Kanyeu da je odmah otišla biti s njim", ispričao je izvor