Ostalo

Kanye West i službeno postao milijarder pa se nadurio poput malog djeteta

Tu je vijest objavio prestižni Forbes, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 1,3 milijarde dolara, što je otprilike 9 milijardi kuna.

Tabloid.hr
25.04.2020 13:35

42-godišnji reper i suprug Kim Kardashian, Kanye West , i službeno je postao milijarder.

Tu je vijest objavio prestižni Forbes , a njegovo se bogatstvo procjenjuje na 1,3 milijarde dolara, što je otprilike 9 milijardi kuna.

"Nije milijarda, nego 3,3 milijarde dolara, ali čini se da nitko u Forbesu ne zna računati. Podcijenili su me", reagirao je brzo reper koji je poznat po razmaženom ponašanju te da mu stalno nešto nije po volji.

Ipak, slavni časopis ističe kako nema podatke o ostalim navodnim milijardama koje reper ima na računu, a velik dio te zarade donijele su mu tenisice koje su osmišljene u suradnji sa sportskim gigantom Adidasom i za kojima su obožavatelji doslovno poludjeli, iako će se mnogi složiti kako estetski i nisu nešto "wow".

Radi se o tenisicama pod nazivom Yeezy , a iz časopisa su naglasili i kako ih je reper pritiskao godinama da ga uvrste na taj laskavi popis, iako nisu imali dokaze da je doista milijarder.

Prošle godine na tom se popisu našao i Jay-Z s kojim je Kanye nekad vrlo blisko surađivao, a dečki su jedini reperi na listi.

Najmlađom milijarderkom na svijetu nedavno je drugi put zaredom proglašena Kylie Jenner , polusestra Kanyeove supruge Kim.