Ostalo

Kanye West otkazao ostatak turneje: prijatelji pričaju da je imao slom živaca i da je izvan kontrole

Kontroverzni reper otkazao je preostale koncerte koje je trebao odraditi u sklopu svoje Saint Pablo turneje

vijesti.hr
21.11.2016 21:05

Kanye West otkazao je ostatak svoje Saint Pablo turneje. Radi se o 21 koncertu, a svima koji su kupili karte organizatori će vratiti novac.

Kanye je trebao nastupiti u nedjelju u Los Angelesu, ali koncert je u zadnji čas otkazan. NAkon toga je na Instagramu odjednom objavio 100 fotografija raznih modnih komada.

Pročitajte još
Prestali smo brojati: Kanye West opet prekinuo koncert nakon što je sat i pol zakasnio

Samo dan ranije kontroverzni reper je, nakon što je izveo 4 pjesme, održao ljutiti monolog o Hillary Clinton, Marku Zuckerbergu pa čak i o svojoj nekadašnjoj prijateljici Beyoncé prije nego što je njenom suprugu Jay Z-ju poručio da ga nazove. A onda se pokupio s pozornice.

Iako West nije komentirao zašto je otkazao turneju, njegovi prijatelji se boje da je reper doživio živčani slom.

"Postoje strahovi da je imao živčani slom. On je okružen svim tim ludim ljudima, ali nikoga ne sluša niti ga itko može obuzdati. On je ludi genij i sve više i više gubi kontrolu. Uglavnom je sve ono ludo što on radi 'umjetnost' pa postaje sve više i više nepredvidljiv", izjavio je Kanyeov prijatelj za New York Post.

Drugi izvor je za Us Weekly rekao da je Kanye jednostavno premoren.

"Non stop radi na svojoj modnoj liniji, kao i na liniji koju radi za Adidas. On je radoholičar i balansiranje između tog posla i koncerata svaku večer - jednostavno ga je izmorilo", rekao je izvor.