Ostalo

Svaka bi ga žena zbog ovog poželjela: Kanye je Juliju Fox iznenadio rođendanskim poklonom u vrijednosti...

Iako je luksuznim torbama darivao i svoju bivšu, nikada to nije bilo u ovoj količini. Kanye nije samo iznenadio svoju Juliju, već i njezine prijatelje

RTL.hr
04.02.2022 18:30

Glazbenik i modni dizajner Kanye West , odnosno Ye, baš kao i njegova bivša Kim Kardashian , kao da živi vrijeme svog života. Nekoliko mjeseci nakon što je Kim obznanila vezu s komičarem Peteom Davidsonom , Kanyeu nije trebalo dugo da pronađe i također pokaže svoju novu odabranicu - glumicu Juliu Fox . U srijedu je slavila 32. rođendan, a među uzvanicima je bio iKanye.

Kanye West i Julia Fox

Izvor: Profimedia

Društvene mreže zbog njegova inovativnog pristupa prozvale su ga profesionalnim "giftgiverom", no kada imaš brdo love i zbog toga još više mogućnosti, ovi epiteti možda i nemaju toliku jačinu. Uglavnom, Kanye je svojoj dragoj i njezinom krugu prijateljicapoklonio najmanje deset Hermes Birkin torbi, a kada osvijestimo da jedna stoji otprilike 70-ak tisuća kuna, računica je i više nego izdašna. U prilog mu ide i to što je luksuzna torba teško dostupna, stoga je Kanye morao povući brojne veze i vezice kako bi ih dohvatio u toliko primjeraka i boja.

Ipak, možda i nije toliko inovativan jer je slavnu Birkinicu 2013. godine poklonio Kim, a ilustrirao ju je američki suvremeni umjetnik George Condo. I to je bio unikat. No, ovo što je učinio za Juliu, nije za nikoga dosada.

"Voli kada se Julia i njezini prijatelji osjećaju posebno", rekao je izvor za Entertainment Tonight. Glumac Tommy Dorfman s ovom se situacijom našalio na društvenim mrežama gdje je podijelio nekoliko fotografija s rođendanskog slavlja u New Yorku i napisao kako on nije bio među odabranima koji su dobili svoju Birkinicu. Kakva šteta!

Vezu je dvojac potvrdio ove godine kada su se poljubili pred fotoobjektivima znatiželjnih paparazza . Svi su iznenađeni što je glazbenik tako brzo krenuo dalje, pogotovo nakon što je Kim javno molio da mu se vrati, a navodno je kupio kuću u blizini njezina prebivališta. S Juliom je dobio novi nalet kretivnosti što je pokazao i u siječnju na pariškom Tjednu mode, a u njihovim outfitima dominiraju tri komponente - koža, traper i zlato.