Ostalo

Kao u filmu: Vanessa Bryant na rođendan pronašla pismo od tragično preminulog supruga

Vanessa Bryant proslavila je drugačiji rođendan nego dosad.

Tabloid.hr
06.05.2020 10:05

Udovica košarkaša Kobea Bryanta na svoj je rođendan dobila pismo od njega.

"Jučer sam pronašla kuvertu naslovljenu 'Za ljubav mog života, tvoj Papi'. Čekala sam da otvorim još jedno pismo na moj rođendan. To mi je dalo razlog da se nečemu radujem do danas. Ironično je što je Kobe dao nacrtati anđela kako me drži. Nedostaje mi ljubav mog života i moja Mamacita - moj Bik u horoskopu kao što sam i ja. Zahvalna sam što sam se mogla probuditi kraj svoje tri kćeri. Voljela bih da smo svi zajedno", napisala je Vanessa uz fotografiju kuverte te dodala hashtag "moja rođendanska želja".

U komentarima su se, kao i uvijek, javile brojne poznate osobe s riječima podrške, a među prvima se javila Khloe Kardashian .

"Sretan rođendan, V. Ovo je predivno i ovo zaslužuješ. Nadam se da znaš koliko si voljena danas i bilo koji drugi dan. Ovo je znak da je on s tobom. Molim se za tebe i volim te", poručila joj je reality zvijezda.

Podsjetimo, Vanessa je ranije ove godine u stravičnoj helikopterskoj nesreći izgubila supruga Kobea i njihovu 13-godišnju kći Giannu .

Snagu joj daju još tri kćeri koje je dobila u braku s NBA legendom, a djevojčice su ju povodom rođendana iznenadile cvijećem.