Ostalo

Karantena ga je pretvorila u uzornog obiteljskog čovjeka koji je spriječen okorjelo tulumariti i varati...

Wayne i Coleen Rooney zajedno su od davne 2002. godine, no njihova je veza bila sve samo ne mirna.

Tabloid.hr
24.03.2020 12:15

34-godišnji nogometaš Wayne Rooney na društvenim se mrežama pohvalio fotografijom na kojoj uči sa jednim od svoje četvorice sinova.

Njome je još jednom pozvao sve obožavatelje da ostanu kod kuće zbog prevencije širenja koronavirusa, a sada je u Velikoj Britaniji ionako proglašena karantena.

Njegova supruga Coleen Rooney također je podijelila nekoliko fotografija na kojima dječaci i vježbaju, pa se čini kako se obitelj uspijeva odlično zabaviti.

Naravno, dio javnosti ismijao je fotografije zbog brojnih skandala nestašnog nogometaša posljednjih godina koji su uključivali burne izlaske, ali i varanja njegove supruge s kojom je u vezi još od srednje škole. Iako je često bila bijesna na supruga te se iseljavala, uvijekmu je nekako sve opraštala.

Par se počeo viđati 2002. godine, a vjenčao se 6 godine kasnije. Ipak, već prvi skandal dogodio se 2004. godine kada su britanski mediji otkrili Wayneovu ljubav prema prostitutkama. On se tada javno ispričao partnerici tejavnosti istaknuvši kako je "mlad i glup".

S godinama očito nije naučio na greškama, a fotografije njegovih alkoholiziranih noći po brojnim noćnim klubovima obilazile su svijet, kao i dovođenjrkonobarica, striptizeta, starleta i vjerojatno prostitutki u hotelske sobe.

Koronavirus sada je zaustavio neumornog zaljubljenika u tulume i druge žene da živi kako želi, pa fotografije koja ga prikazuju kao uzornog obiteljskog čovjeka ne čude previše.