Ostalo

Karantena ih dovela na rub živaca? Šuška se kako su ova dva poznata para pred prekidom zbog tenzija

Čini se kako je pandemija koronavirusa uvela nervozu i među celebrity parove.

Tabloid.hr
28.04.2020 13:00

Šuška se, šuška kako nekima ne cvatu ruže u karanteni i ljubavi.

Pritom mislimo na dva poznata holivudska para. Prvi su Brian Austin Green i Megan Fox , a drugi Katy Perry i Orlando Bloom koji su trenutno u slatkom iščekivanju.

Što se tiče prvog para, 46-godišnji Green potaknuo je glasine o razvodu, jer je već nekoliko puta viđen u javnosti bez vjenčanog prstena. Još ranije su krenule priče kako on i 13 godina mlađa supruga već neko vrijeme žive odvojeno, a njihovo troje djece je s majkom.

Navodno je Megan u Calabasasu, dok zvijezda serije "Beverly Hills 90210" trenutno živi u Malibuu, no izvor blizak paru tvrdi kako jošuvijek ne planiraju predati papire za razvod.

Meghan Fox i Brian Austin Green

(FOTO: www.profimedia.hr)

Par je uz to nedavno viđen na jednom parkiralištu, a izgledalo je kao da zanosna brineta predaju djecu ocu. Podsjetimo, par je prekinuo već dva puta, a drugi put dok su bili u braku.

Ipak, ljubavi su dali još jednu šansu, a u međuvremenu su napravili i još jedno dijete. Vjenčali su se 2010. godine, a bila je to ljubavi na prvi pogled, dok je ona imala svega 18 godina.

Šuška se kako trenutno nije lako niti Katy Perry i Orlandu Bloomu , a pjevačica trenutno čeka njihovo prvo zajedničko dijete. Par je ljetno vjenčanje odgodio zbog pandemije koronavirusa, no šuška se kako su se dosta udaljili otkad je ona saznala za trudnoću.

Navodno je glumac pod veliki stresom zbog koronavirusa, dok je pjevačica jako nervozna zbog prve trudnoće, pa su tenzije u njihovoj kući sve češće i veće.

Uz to, glumca posljednjih tjedana paparazzi sve češće viđaju u društvu prijatelja ili kućnog ljubimca na plaži, dok je njegova zaručnica kod kuće, no nitko ne može sa sigurnošću tvrditi kako "bježi" od doma zbog svađi, a ne samo kako bi ulovio malo svježeg zraka.

Ipak, nadamo se kako su ovo samo prolazne krize te kako uskoro nećemo pisati o službenim prekidima.