Ostalo

Karleuša i Vranješ će se uskoro naći na sudu: Nogometaš tuži pjevačicu za povredu ugleda i časti

Bosansko-hercegovački nogometaš je podnio dvije tužbe i kaznenu prijavu Višem javnom tužiteljstvu

Tabloid.hr
26.03.2019 15:55

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ će se uskoro naći na sudu, a povod svemu je nogometaševa tužba koju je podnio protiv folk zvijezde za povredu ugleda i časti, prenosi Kurir .

Prvo je ročište zakazano već za početak travnja, što znači da će se navodni bivši ljubavnici uskoro sresti oči u oči.

Vranješ je početkom veljače podnio dvije tužbe i kaznenu prijavu protiv Karleuše zbog postojane sumnje za ugrožavanje njegove sigurnosti.

Podsjećamo, nakon što su se u siječnju pojavila fotografije i snimke para iz Grčke, pjevačica je svom navodnom ljubavniku zaprijetila i izvrijeđala ga na Facebooku.

Nogometaš je u tužbi i prijavi naveo tu objavu s Facebooka u kojoj je pisalo:

"Ti, crve mali, nećešzaigrati nogomet više nikad nigdje ni u jednom klubu, niti za reprezentaciju. U Bosni znaju da si shizofrena budaletina i nikome ne trebaš. Svi te preziru jer si fašističko-rasističko go*no. Ti, crve bolesni, možešmontiratislike i snimke i šta god ti padne na pamet, možešroditisnimak kako ti golom guzicom sjedim na njušci, možešsmislitištogod hoćeš – ne možeš mi ugroziti ni brak ni obitelj, a tako si silno, crve, to želio. Žalim tvoju ženu i tvoje dijete, crve. Ali kako si ti naudio mojoj obitelji, tako će se sad sve zlo vratiti tvojoj. Bježite! Iselite se, crve. Brzo."

Vranješ je podnio tužbu za naknadu nematerijalne šteta, a vrijednost spora je dva milijuna dinara, odnosno oko 125 000 kuna.