Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
zaprijetili joj smrću

Karleuša zaratila sa Šešeljevim pristašama: 'Sreća da umire od raka!'

'Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka', napisala je Karleuša na Twitteru.

Image

Jelena Karleuša i Vojislav Šešelj

Foto: Instagram / AP
RTL/ 14.11.2014. u 16:47
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Srpska pjevačica Jelena Karleuša odlučila je na svom Twitter profilu prokomentirati nedavnu izjavu vođe srpskih radikala Vojislava Šešelja koji je poručio da je bio presretan kada je čuo da je ubijen bivši srpski premijer Zoran Đinđić.

"Šešelj ponovio da je dobro što su ubili Đinđića. Na to samo treba dodati da je dobro što Šešelj umire od raka", napisala je Karleuša na Twitteru.

Brojnim korisnicima se nije svidjela ova njezina objava pa su joj čak i zaprijetili smrću, na što im je Karleuša odgovorila: "Danas sam dobila ukupno 711 prijetnji smrću zbog Šešelja. Zašto samo prijetite? Vaš Šešelj je konkretnije rješavao probleme. P****! #čekam".

Podsjetimo, sudsko vijeće Haškog suda odlučilo je Šešelja privremeno pustiti na slobodu kako bi mogao dobiti zdravstvenu skrb u primjerenijem okruženju jer boluje od raka debelog crijeva koji je metastazirao u jetra.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
POVIJESNA JEZGRA GRADA

U Dubrovniku se snima treća sezona serije 'Vikings: Valhalla': U toj sezoni glumi i naš slavni glumac

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba