Play ponuda
Play ponuda
SLATKO IŠČEKIVANJE

Katarina Rautek ekskluzivno otkrila detalje nove veze!

Kao što smo prvi i objavili, Katarina Rautek je trudna. S drugim partnerom čeka drugo dijete. A Vinku Paiću odlučila je ekskluzivno otkriti detalje. Kako se maleni Dominik slaže s ocem svoje buduće seke, doznajte u priči.

RTL/ 28.4.2014. u 18:00
Play ponuda

Biti mama mnogim je ženama najljepši osjećaj na svijetu. Zna to i pjevačica ET-a koja će nakon sina Dominika u listopadu roditi djevojčicu.

"Zvat će se Gabriela. Znamo već i ime. Četvrti mjesec trudnoće je. Što se još ne vidi, ali vidjet će se uskoro. I to je to. Sve je u redu zasad", rekla je KatarinaRautek.

Pjevačica je već neko vrijeme u vezi s jednim zagrebačkim ugostiteljem kojeg vješto skriva od očiju javnosti.

"Mi smo već dugo u vezi i on mog Dominika zna od rođenja. Njega obožava i to mu je normalno. Veselimo se jako. Živimo skupa i to sve super funkcionira. Ja se borim protiv dvoje muškaraca. Sad ćemo biti dva na dva", kaže.

Katarina je sina rađala čak 17 sati, a nakon što joj je puknuo vodenjak, sama se odvezla u rodilište.

"Doktor koji je mene porađao imao je 29-30 godina. Nije imao iskustva, a babica ne smije ništa reći i njemu proturječiti. Jer on je otišao na večeru. Nije ga uopće interesiralo. Lagao je da mi je dijete normalno okrenuto. Moje dijete se bilo okrenulo naopačke, sa glavom prema gore. Da se tako ponašaju, kao da su meso! Mislim, čak se i prema životinjama bolje ponašaju. I one su bolje zaštićene", kaže.

Zbog komplikacija koje je imala pri porođaju i danas ima traume.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

"Nikad mi se nitko nije ispričao. Dapače, nazvali su me da izvrijeđaju. Da mi kažu da kako se ja to ponašam, da povučem svoju izjavu. Jer je to osoba koja je od neke druge osobe važne u državi nešto u rodu, pa se onda može tako ponašati."

A kako bi se opisala kao mama?

"Najbolja mama na svijetu. Mama za poželjeti. Mislim da definitivno treba rađati djecu, to je nešto najljepše što mi se u životu dogodilo. I sad će mi se drugi put dogoditi. Jedva čekam. Veselim se", rekla je.

Samo dva tjedna nakon porođaja Katarina je s ET-om već bila na pozornici. Mnogi za nju kažu da ima najbolje noge na estradi, a ona kaže da konkurencije nema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ESKALIRALO

Nikola i Martina porječkali se tijekom večere: 'Živjeli smo dosad jedno bez drugoga i živjet ćemo i dalje'

"Nemam ja konkurencije. Definitivno. Još se ta nije rodila."

Zbog svoje strasti prema krznu često je bila na meti Prijatelja životinja, a danas ironično poručuje: "Ja sam mesojed. Volim životinje. Pogotovo zimi. Tako da ću i dalje nositi krzno. Obožavam krzno. I ako ljudi imate bilo kakvo krzno, nešto specijalno, evo nemam činčilu još. Nadam se i da će moja kći nositi to. Sad napokon imam nekome ostaviti svoje bunde u nasljedstvo. I štikle", poručila je.

Do rođenja malene Gabriele pjevačica će morati pričekati još pet mjeseci, no s obzirom na to koliko je njezina dvojica muškaraca maze i paze, Katarini ovo višemjesečno čekanje neće nimalo teško pasti.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Bizarno

Avril Lavigne napokon se ovrnula na teoriju zavjere koja tvrdi da je umrla

Play ponuda

Više s weba