Play ponuda
Play ponuda
Rat bivših supružnika

Djevojci hrvatskog nogometaša svodnik i menadžer bio kum, bivši suprug otkrio detalje: 'Priznaj čime se baviš'

Srpska pjevačica Katarina Ostojić ovih dana našla se na meti bivšeg supruga Nikole Dragojlovića koji ju krivi što je dozvolila menadžeru, koji je već bio u zatvoru zbog prostitucije, da bude u njegovom društvu

Image
Foto: privatni album
T.M./ 5.4.2022. u 11:45
Play ponuda

U Srbiji je prije nekoliko dana u akciji policije zbog elitne prostitucije uhićeno nekoliko osoba, među kojima su djevojke koje su se prostituirale te njihovi svodnici. Kurir piše i da su uhićene djevojke uzimale od 1000 do 5000 eura za noć, a na popisu svodnika našlo se i ime Dušan Banjac. 

Riječ je o dugogodišnjem menadžeru srpske pjevačice Katarine Ostojić Kaye koja je već neko vrijeme u vezi s hrvatskim nogometašem Mateom Pavlovićem. 

"U procesu se ja ne udvaram. Mateo je jedan džentlmen, od samog početka sam se osjećala najvažnijom osobom u njegovom životu, pored toga što mi je davao komplimente", rekla je Kaya svojedobno za srpske medije. 

I dok joj cvjetaju ruže sa sadašnjim partnerom, srpska pjevačica ovih dana našla se na meti bivšeg supruga Nikole Dragojlovića koji ju krivi što je dopustila menadžeru, koji je već bio u zatvoru zbog prostitucije, da krsti kao kum njihovo zajedničko dijete. 

''U ovaj tekst ne bi stalo zlo koje je moj bivši suprug priuštio mom djetetu i meni. Neplaćenu alimentaciju sam bila spremna i oprostiti jer sam se sažalila nad njegovom tužnom sudbinom i životom u zatvoru, ali sada ću se obratiti odvjetnicima i napraviti ono što mogu. Narko-diler, čovjek koji je proveo 15 godina u zatvoru, čovjek koji se nikada nije brinuo o svom djetetu, čovjek koji je nasilnik i samo je pitanje dana kada će ponovno biti iza rešetaka", napisala je pjevačica na društvenim mrežama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

No, bivši suprug joj nije ostao dužan te je demantirao da se o vlastitom djetetu nikada nije brinuo. Priznao je kako nije svetac, ali traži od Kaye da sada i ona prizna čime se točno bavi jer će, kako kaže, tako biti poštenija. 

"Što mislite kakav je odnos između pjevačice i svodnika? Samo prijateljstvo? Žao mi je što ovako pričam jer mi je ta žena rodila dijete, ali kako nema niti jednog prijatelja osim svodnika koji bi krstio naše dijete? Zašto nije obavijestila moju obitelj? Djeteta se nikada neću odreći. Svi znaju tko je ona, takvu sam izabrao i sada plaćam cijenu. Neka javno izađe i prizna čime se bavi. Bit će poštenija", rekao je Nikola. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ZAŠTO JE PUKLA LJUBAV?

Nives prvi put otvoreno progovorila o razlozima razvoda s Drpićem!

Play ponuda

Više s weba