Ostalo

Kate Beckinsale objavila golišave fotke, ali nije oduševila pratitelje: 'Imaš krizu srednjih godina'

Kate Beckinsale ima tijelo na koje mogu biti ljubomorne i duplo mlađe kolegice

Tabloid.hr
05.12.2019 10:59

Glumica Kate Beckinsale definitivno ne izgleda kao da joj je 46 godina. Upravo zato i ne čudi da se često hvali svojom linijomna koju mogu biti ljubomorne duplo mlađe kolegice.

Naime, slavna glumica Dan zahvalnosti je provela u Cabu, a podijelila je niz fotki u oskudnih bikinijima. Iako nama izgleda spektakularno, brojni su je pratitelji napali.

Poručili su joj da je "prestara" za ovakve fotografije .

"Osjećam kao da si u krizi srednjih godina" , komentirao je jedan hejter, a Kate ga nije poštedjela. "Mislim da je to zato što si seronja",odgovorila je. Slični su se komentari samonastavljali pa je Kate odlučila objaviti dužu poruku.

"Jeste li svjesni da kada vam se pojavi potreba da nekoga optužite za nešto, posebno nekoga koga ne poznajete, ili smatrate da znate što joj je bila namjera a da nikad niste upoznali neku osobu, jedino što se stvarno postiže je otkrivanje nečega o sebi ili nečega čega se bojite o sebi?" napisala je.

"Ne poznajem vas i ne znam tko vam je dao do znanja da ako ostarite nemate nikakvu vrijednost, ne možete biti privlačni ili seksi ili imati odnos sa svojim tijelom koji nije samo odvratnost, ali kao jedna ženska osoba drugoj, ne dopustite da vas to dotiče. Osjećatćete se snažnije, fizički možete procvjetati, znati tko ste i što želite i postati bolji u postavljanju zdravijih granica. Ako ste mladi i bojite se ostarjeti, nemojte. Nije uopće tako kako vas ljudi plaše, posebno za ženu. Doći ćete do svojemoći tako da budete stabilni i puno drugih stvari tad će biti moguće", poručila je između ostalog..