Play ponuda
Play ponuda
SAVJET osebujne dizajnerice

'Kate bi koji put mogla odjenuti istu odjeću'

Prije revije njezine druge linije Red Label, tijekom londonskog Fashion Weeka, kreatoricu Vivienne Westwood novinari su pitali koji bi savjet uputila novoj ikoni stila Kate.

Image
Foto: Pixsell
S.M./Hina/ 18.2.2013. u 16:13
Play ponuda

Osebujna britanska kreatorica VivienneWestwood, uvjerena ekološka aktivistica, pozvala je  Kate Middleton da radi očuvanja okoliša ne kupuje previše odjeće.

Prije revije njezine druge linije Red Label, tijekom londonskog Fashion Weeka, ekscentričnu stilisticu novinari su pitali koji bi savjet uputila novoj ikoni stila Kate.

"Nemam savjet za nju, osim da odjene pokoji puta istu odjeću jer bi to bilo jako dobro za okoliš i time bi poslala jako dobru poruku", rekla je slavna kreatorica.

"Ako je potrebno toliko napora da bi pronašli odjeću koja vam odgovara, tada bi ju trebalo nositi neko vrijeme", rekla je Westwood koja je dijelila "Povelju klimatske revolucije" kojom poziva na manje kupovine i dobar odabir koji trebao potrajati.

"Time želim reći da nema potrebe imati crvenu kombinaciju jednog dana i gotovo identičnu plavu sutradan", dodala je stilistica koja je na sebi imala majicu s porukom potpore utemeljitelju WikiLeaksa Julianu Assangeu.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
glumičina iskrena priznanja

Vanessa Radman otvoreno o teškoj ozljedi te lažima i tračevima!

Play ponuda

Više s weba