Ostalo

Kate dala odriješene ruke stilistici da princa izvuče iz dosadnih odijela 'jer izgleda kao agent za...

Kate je dala odriješene ruke svojoj stilistici Natashi Archer da napravi sve što je u njezinoj moći i učini prijeko potrebne promjene u prinčevom stylingu

vijesti.hr
11.10.2016 16:47

Čitav modni svijet ne hvali Kate Middleton bez razloga, već zbog njezinih pomno osmišljenih elegantnih izdanja.

Ipak, styling princa Williama je do te mjere siv i uniformiran, čak dosadan, da se jedan modni magazin grubo našalio i objavio da se nasljednik britanske krune oblači kao agent za prodaju nekretnina.

Je li to bila kap koja je prelila čašu, nikad nećemo saznati, ali vojvotkinja je odlučila napraviti drastične promjene u navikama svog supruga kad je oblačenje u pitanju.

Naime, dala je potpuno odriješene ruke svojoj stilistici Natashi Archer da napravi sve što je u njezinoj moći i učini prijeko potrebne promjene u prinčevom stylingu.

Transformacija je navodno počela, piše Daily Maila, tako što su iz Williamovog ormara s cipelama izletjele sveprisutne smeđe mokasine i tenisice koje su postale 'demode'.

Slično su prošle i pamučne hlače koje nisu bile po Natashinoj volji, i koje su spakirane i poslane u dobrotvorne organizacije.

Zamijenile su ih pripijenije hlače koje mjestimično otkrivaju gležnjeve i koje se odlično slažu s cipelama koje će princ u budućnosti nositi - 'spensericama' brenda L.K. Bennett.

Promjene su bile vidljive već tijekom posjete Kanadi, a za tu je priliku stilistica princa obukla u platneni sako i džemperiće brendova J Crew i Jaeger and Reiss, koji su njezini omiljeni high street brendovi.