Ostalo

Kate Hudson ostavila donje rublje kući i opušteno pozirala na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji

Seksi izrezi na dekolteu i onaj na donjem dijelu daju pretpostaviti što je Kate ostavila kod kuće

Tabloid.hr
06.09.2021 12:00

Holivudska glumica Kate Hudson odlučila je promijeniti nadimak slatkice koji nosi od početka karijere.

Kako vrijeme prolazi, s godinama sve više nalikuje na svoju majku Goldie Hawn .Ipak nije ni izgled jedino što je naslijedila od svoje majke već i energija kojom zrači jedošlado izražaja pri njezinompojavljivanjuu Veneciji.

42-godišnja glumica je ondjedoputovala zbog filmskog festivala na kojem promovira svoj novi film "Mona Lisa and the Blood Moon".

Crvenim tepihom prošetala je, ni manje ni više, nego uraskošnoj crvenoj haljini s prozirnim gornjim dijelom i trakicama od čipke koje su djelomično prikrivale njezine grudi. Svim prisutnima je bilo potpuno jasno da Kateispod haljine ne nosi grudnjak.

Pročitajte još
Kate Hudson ostavila donje rublje kući i opušteno pozirala na crvenom tepihu filmskog festivala u Veneciji

Iako bi joj se haljina jednim mogla opisati kao rizična zbog prozirnih dijelova, 42-godišnja Kate je opušteno pozirala fotografima na crvenom tepihu, očito ne mareći hoće lipokazati i više nego što je planirala.

Ovakvim elegantnim, agolišavim izdanjem iz Venecije pohvalila se na svojem Instagramu, a čini se da je tada odlučila ne odjenuti donje rublje.

Pročitajte još
Holivudska miljenica stigla u Beograd: Fotkala se s prodavačicama, a onda im se javila i u komentarima

"Prije nego napustite kuću, pogledajte se u ogledalo i skinite jednu stvar", citirala je uz fotografiju legendarnu Coco Chanel . Ipak,seksi izrezi na dekolteu i onaj na donjem dijelu daju pretpostaviti što je Kate ostavila kod kuće.

Valja istaknuti kako je boravila ovo ljeto u susjednom Beogradu gdje jes Danielom Craigom i Edwardom Nortonom snimala nastavak filma "Nož u leđa".

Prije dolaska u Beograd, ljetovala je u Grčkoj s dečkom Dannyjem Fujikawom i njihovom dvogodišnjom kćerkicom Rani Rose te 8-godišnjim sinom Binghamom kojeg je dobila s pjevačem Mattom Bellamyjem . Ondje jojse pridružilamama Goldie s partnerom Kurtom Russellom .