Ostalo

Kate i William s okupljenima pili pivo, a vojvotkinja zaigrala nogomet u haljini i visokim potpeticama

Kate se na proslavi pojavila u ljetnoj haljini i visokim potpeticama, ali to je nije spriječilo da s okupljenima zaigra nogomet.

Ana Samardžić
25.06.2022 11:57

Na trkalištu Newmarket održano je još jedno veliko slavlje povodom kraljičinog platinastog jubileja, a svu pažnju privukli su upravo Kate i William . Budući kralj i kraljica s okupljenima su pili pivo i razgovarali, a zatim su i zaigrali nogomet.

Kate Middleton i William

William je nosio svečane crnecipele i tamno odijeli, dok jeKate pucala loptu u visokim punim potpeticama i lepršavoj ljetnoj haljini.

Kate Middleton

Kate i William prisustvovali su prvom danu proslave okruga Cambridgeshire, a na dan svečanosti, koje je uključivalo utrke, nastupe i više od 100 štandova, tisuće ljudi skupljale su novac udobrotvorne svrhe.

William i Kate tom su prilikom razgovaralis obiteljima koje koriste usluge dobrotvorne organizacije, ali i s djecom koja imaju genetski poremećaj vezivnog tkiva.

Kate Middleton

Istog su dana otkrili su i svoj prvi službeni kraljevskiportretuCambridgeovom muzeju Fitzwilliam.

Portret će se moći razgledavati u Muzeju Fitzwilliam Sveučilišta u Cambridgeu u početnom razdoblju od tri godine, nakon čega će umjetničko djelo biti izloženo u drugim društvenim prostorima i drugim umjetničkim galerijama diljem Cambridgeshirea.