Ostalo

Kate Middleton donijela odluku vezanu uz Meghan Markle - i više nema nazad

Buduća kraljica odlučila je ostaviti iza sebe narušene odnose s Meghan te će prema njoj, ukoliko se uskoro sretnu, biti srdačna i ljubazna

RTL.hr
11.03.2022 16:45

Kate Middleton donijela je odluku da više neće prolongirati svađu s Meghan Markle , no i da istu neće zaboraviti. Tvrdi tako izvor blizak budućoj kraljici, koja je odlučila da će svoje emocije morati držati za sebe. Buduća kraljica već se skoro četiri godine nosi s glasinama da sa šogoricom Meghan ima narušen odnos. Iako su se strasti donekle smirile, i dalje su napeti odnosi između prinčeva i njihovih supruga. Kate Middleton navodno je umorna od opravdavanja vezanih uz odnos s Meghan Markle.

Mnogi je krive i vjeruju da je rasplakala Meghan uoči svadbe, a posebno nakon što je to u intervjuu s Oprah Winfrey iznijela u javnost sama Markle. 40-godišnjoj Kate to je dosadilo i donijela je odluku da više o svemu tome neće pričati i spominjati obiteljski razdor.

kate middleton

Foto: Profimedia

Stručnjakinja za kraljevski obitelj, Ingrid Seward, tvrdi da će se Kate prema Meghan srdačno ponašati i na kraljičinom jubileju, ukoliko ga glumica odluči pohoditi. "Fotografi će imati pune ruke posla dok će fotografirati srdačne poljupce i zagrljaje između šogorica. I ona je svjesna da nema smisla prolongirati svađu i uništiti priliku da se njihov odnos popravi. Jednostavno, svoje osjećaje mora staviti sa strane, to je dio njezinog posla. Njezini privatni osjećaju moraju ostati takvi", zaključila je Middleton.

Hoće li se uistinu takvo nešto i odigrati, ne može se znati sa sigurnošću budući da Harry i Meghan Markle još uvijek nisu službeno potvrdili dolazak u London na proslavu kraljičinog jubileja.