Play ponuda
Play ponuda
još razmišljaju

Kate Middleton treće dijete želi roditi na posebnom mjestu

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton rodila je sina Georgea i kći Charlotte u londonskoj bolnici St. Mary te nije bilo nikakvih komplikacija, ipak sada ima drugačije planove

Image
Foto: PA/Pixsell
Tabloid.hr/ 22.1.2018. u 11:51
Play ponuda

Kate Middleton (36) otkrila je najbližim prijateljima kako bi svoje treće dijete voljela roditi kod kuće i to ili u palači Kensington ili možda u ladanjskoj kući Anmer Hall koju su ona i princ William pretvorili u dom u kojoj žive. Naime, Kate je navodno odlučna u tome da treće dijete rodi kod kuće. 

"Naravno da je o svemu već razgovarala sa suprugom Williamom i on ju podržava u tome. Oboje smatraju da bi bilo lijepo za obitelj imati porod kod kuće, osobito za djecu Georgea i Charlotte" ispričao je prijatelj para. Usto, vjeruju da će tako izbjeći gužvu pred bolnicom koja je bila nakon poroda sina i kćeri jer je tada stotine ljudi željno iščekivalo vijesti o rođenju kao i izlazak iz bolnice. 

Kate je navodno već dvogodišnju Charotte željela roditi kod kuće, no kraljevska obitelj joj je zabranila je zabranila jer nisu željeli, kako pišu britanski mediji, riskirati s djevojčicom koja je četvrta u redu za prijestolje. 

Ipak i prije su članice kraljevske obitelji rađale kod kuće, pa je moguće da će i Kate ipak uspjeti dogovoriti sve što želi. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
Malala Yousafzai

Najmlađa nobelovka kojoj su talibani pucali u glavu zasjala na naslovnici britanskog Voguea

Play ponuda

Više s weba