Ostalo

Kate Middleton oduševila u elegantnoj kreaciji, no svi komentiraju da je dosta smršavila

Odjenula je crvenu kariranu haljinu koju je uskladila s crnim salonkama i crnom torbicom, a njezina je kilaža još više došlo do izražaja u ovako uskoj kreaciji.

Tabloid.hr
20.05.2021 12:30

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton , mnogo je puta dokazala da je prava modna ikona. Nerijetko oduševljava svojim elegantnim outfitima, a to je ponovno uspjela pojavom u "Victoria & Albert Muzeju" u Londonu.

Kate Middleton

(FOTO: www.profimedia.hr)

Odjenula je crvenu kariranu haljinu koju je uskladila s crnim salonkama i crnom torbicom te je apsolutno zasjala. Iako, mnogi su komentirali da je vojvotkinja podosta smršavila što je pogotovo došlo do izražaja u ovako uskoj kreaciji.

U licu i dalje izgleda kao prava djevojčica, a pored svog supruga zaista kao da ne stari.

Kate Middleton

(FOTO: www.profimedia.hr)

Inače, Kate iprinc Williamsu prije mjesec dana proslavili 10. godišnjicu braka .

Kraljevski par je tim povodom na svom službenom Instagramu podijelio dvije zajedničke fotografije na kojima izgledaju sretnije no ikadi koje su oduševile njihove obožavatelje.

Par se vjenčao u travnju 2011. godine, 2013. godine dobili su svoje prvo dijete princaGeorgea, 2015. godine Kate je rodila princezuCharlotte,a 2018. godine i princaLouisa. 2019. godine javile su se glasine kako princ ipak nije tako brižan i požrtvovan suprug te kako je imao navodnu aferu s obiteljskom prijateljicom i bivšim modelomRose Hanbury.

S aferama, nesuglasicama, svađama ili bez njih, Kate i William jedan su od najpoznatijih parova današnjice za kojeg se čisto sumnja da će se ikad razdvojiti.