Play ponuda
Play ponuda
Ovo joj nije trebalo

Kate Winslet kritizirala kolegice koje su se pobunile jer su manje plaćene od muških kolega: 'Njihove izjave su vulgarne'

Nakon što su brojne holivudske glumice u posljednje vrijeme javno progovorile o velikoj razlici u plaćama među njima i muškim kolegala, Kate Winslet je njihove istupe nazvala vulgarnima

Image
Foto: AP
Ines Lukić/ 12.11.2015. u 10:30
Play ponuda

Kate Winslet trenutno promovira svoj najnoviji film 'The Dressmaker', a premijeru u Londonu iskoristila je kako bi iskritizirala svoje kolegice koje su se javno pobunile zbog toga što su manje plaćenje od svojih muških kolega.

40-godišnja glumica nazvala je njihove izjave 'vulgarnima' i rekla kako je 'prilično čudno što se o tome tako javno raspravlja'.

Mnoge slavne glumice poput Jennifer Lawrence, Glodie Hawn i Gwyneth Paltrow, u posljednje su vrijeme pokrenule oštru raspravu o velikoj nejednakosti u plaćama glumaca i glumica za jednako važne uloge. 

Winslet, koja navodno broji zaradu od 60 milijuna funti, osvrnula se i na svoj uspjeh.

"Ja sam jako sretna žena i prilično sam zadovoljna time kako su mi se stvari posložile u životu", rekla je Kate.

Image
Foto: AP
Image
AP

(AP)

Podsjetimo, nedavno je Jennifer Lawrence napisala otvoreno pismo u kojem je ukazala na veliku potplaćenost glumica u Hollywoodu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Lawrence je rekla kako je bila ljuta na sebe kada je otkrila da je značajno manje plaćena od svojih muških kolega. Napomenula je i kako ju je u pregovorima oko plaće uvijek sprječavalo to što je htjela ostati simpatična i nije htjela da je se doživljava 'teškom' i 'razmaženom'. 

Nakon što je objavila svoje pismo, podršku su joj pružile brojne svjetske zvijezde, među kojima i Bradley Cooper, Emma Watson, Elizabeth Banks, Jessica Chastain i brojni drugi.

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
KAO PRAVI DOMAĆIN

Kakav šarmer: Ćiro iznenadio Ninu u Tuzli

Play ponuda

Više s weba